Στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης “Ωνάσης: τα Θέλω όλα”

15/10/2019 • LIFESTYLE

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός “κοφτερού” μυαλού που “διάβασε” την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.
Με την μεγάλη επιτυχία που αναμενόταν και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η λαμπρή πρεμιέρα της παράστασης του Σταμάτη Φασουλή που αποτελείται από ένα θίασο 25 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, και που αποτελεί μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Το θέατρο “Παλλάς” γέμισε από το θεατρόφιλο κοινό που απόλαυσε δράση, suspense, ύβρη και κάθαρση.


Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΗΡΩ ΚΟΒΑ

ΜΠΙΛΗΣ & ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΒΑΝΑ ΔΕΛΟΥΔΗ

ΕΛΕΝΑ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ

ΑΪΝΟΛΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΦΕΝΗ ΜΠΟΥΖΑ

ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΣΗ, ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΡΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ, ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

ΜΑΡΙΤΖΙΝΑ ΚΑΛΟΓΝΩΜΑ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΚΟΡΙΝΑ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΤΑΝΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ, ΜΠΙΛΛΗΣ & ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ

ΕΛΕΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΡΣΗ ΜΑΝΖΑΝΙΑ

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΟΥΡΛΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons