Στην παρουσίαση του βιβλίου “Κάντο να συμβεί ΤΩΡΑ!” της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

12/12/2019 • LIFESTYLE

Στο χώρο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η παρουσίαση του βιβλίου “Κάντο να συμβεί ΤΩΡΑ!” της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου, από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Πρόκειται για ένα ένα βιβλίο αυτογνωσίας, το οποίο στοχεύει στην αφύπνιση της κινητήριας δύναμης που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Διαβάστε το και η ζωή σας θα βελτιωθεί θεαματικά. Το μόνο που σας μπλοκάρει για να πάρετε όλα όσα θέλετε από το Σύμπαν είναι η δική σας στάση ζωής! Όλα όμως αλλάζουν! Και σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις και οι τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αυτή τη στάση ζωής έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που έχετε ονειρευτεί και σας αξίζει! Με τα αποτελεσματικά εργαλεία που θα βρείτε στις σελίδες του, αυτό που θέλετε μπορείτε, με τη δική σας δύναμη, να το κάνετε να συμβεί τώρα.

Χάρης Παπαδόπουλος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κατερίνα Διδασκάλου,
Ευθύμιος Ζησάκης

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου, αρχαιολόγος Δρ. Γεώργιος Κακαβάς και αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι σπουδαίοι  ηθοποιοί  Κατερίνα Διδασκάλου και Ευθύμιος Ζησάκης.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα από το Catering Δειπνοσοφιστήριον και υπέροχα γλυκά από το Σερμπετόσπιτο, ενώ τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης-JGK&associates.

Βίκυ Χατζηβασιλείου, Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου,
αρχαιολόγος Δρ. Γεώργιος Κακαβάς

Έλενα Βρεττού, πλαστικός χειρουργός Δρ. Άρης Νταμάγκας

Βασίλειος Κωστέτσος, Κατερίνα Τερζοπούλου

Γεωργία Σιακαβάρα, Δημήτρης Στρέπκος

Βίκυ Χατζηβασιλείου, Τζώρτζια Συρίχα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons