ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στην ιδιωτική προβολή του πρώτου επεισοδίου του XFACTOR!

“Φαίη μου θα μου δώσεις μεγάλη χαρά αν έρθεις, να σε περιμένω?” τελειώνει το γραπτό μήνυμα της Σόνιας Καζόνι στο κινητό μου. Είχε προηγηθεί η πρόσκληση στο mail μου και η αλήθεια είναι πως δεν είχε μπει επίσημα στην ατζέντα της χθεσινής ημέρας.


Όμως μία που η Σόνια εκτός από διευθύντρια του γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Open, είναι άπειρα χρόνια συνάδελφος -από τα χρόνια της Imako κιόλας- και φίλη -έχουμε κάνει μερικά υπέροχα επαγγελματικά ταξίδια παρέα-, μία που τελευταία ημέρα πριν ανοίξουν τα σχολεία θα ήταν μία πρώτης τάξεως αφορμή να κατέβω με την Ελμίνα στην Αθήνα, να απολαύσουμε παρέα την ιδιωτική αυτή προβολή του πρώτου επεισοδίου του XFACTOR και μετά να γευματίσουμε με σύσσωμη την ομάδα πιο επιτυχημένου music show της ελληνικής τηλεόρασης στο “Pasaji”, λίγο η δημοσιογραφική περιέργεια για να ζήσω από κοντά την χημεία -ή την έλλειψη της- της κριτικής επιτροπής, μιας και θα παρακολουθούσαμε μία αρκετά μικρή παρέα το περίφημο αυτό το πρώτο επεισόδιο, και λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, και με την συνοδεία της έφηβης κόρης μου, φτάνουμε -σχεδόν συνεπείς- στο Μικρό Παλλάς, όπως όριζε η πρόσκληση.

“Πρώτη φορά που έρχεται (με τόση χαρά) σε press event, μαζί μου”, ανεβάζω την φωτογραφία στο Instagram..

Follow us…

Η νεοσύστατη κριτική επιτροπή των Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο, μπαίνει στο θέατρο, το ίδιο και η παρουσιάστρια της εκπομπής, η Δέσποινα Βανδή, χαιρετιόμαστε όλοι εγκάρδια, και από ότι φαίνεται, επιτροπή, παραγωγή και καλεσμένοι, έχουμε ακριβώς την ίδια αγωνία για την προβολή.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Θεοφάνους στην σκηνή για τις καθιερωμένες φωτογραφίες πριν και μετά την προβολή του επεισοδίου

Μαζί τους και η παρουσιάστρια του XFACTOR, Δέσποινα Βανδή, που από ότι παρατήρησα -από πολύ κοντά, μιας και καθόμασταν στις διπλανές θέσεις του θεάτρου- είναι ομορφότερη και πιο φρέσκια από ποτέ, ενώ γελάει αλλά και συγκινείται με τους διαγωνιζόμενους με τον ίδιο αυθόρμητο ενθουσιασμό που κάνουν και οι τηλεθεατές του show

Σόνια Καζόνι

Η Σόνια Καζόνι, ανεβαίνει με την χαρακτηριστική της άνεση, την συγκλονιστική της κορμοστασιά και με την εύλογη αυτοπεποίθηση της on stage, μας υποδέχεται, προλογίζει το πρώτο επεισόδιο, μας ενημερώνει για την εμφάνιση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε αυτό, “θα είναι μία φορτισμένη σκηνή μετά το πρόωρο τέλος του αγαπημένου καλλιτέχνη, μα το επεισόδιο έχει γυριστεί από τον Μάιο και η παραγωγή αποφάσισε να μην το κόψει”. Καλά έκανε.


Τι μου έμεινε από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του XFACTOR:

-Αν και το κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής έχει την δική του βαρύτητα και οπωσδήποτε έχει διανύσει πολλά επιτυχημένα χιλιόμετρα στην μουσική βιομηχανία, όλοι -κριτές και διαγωνιζόμενοι- κρέμονται από τα χείλη του Γιώργου Θεοφάνους.
-Ο οποίος, όχι, δεν είναι ο πιο αυστηρός κριτής, αυτόν τον ρόλο τον έχει κερδίσει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.
-Ο Άρης Μακρής ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων στα backstage, είναι ο άνθρωπος-κλειδί που κερδίζει τις εντυπώσεις. Αποκάλυψη. Έστω κι αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το XFACTOR ως τηλεοπτικό προϊόν, θα πάθεις κόλλημα μαζί του, μόνο για να δεις τον Άρη Μακρή. Πίστεψε με.
-Οι αντιδράσεις τους δεν είναι προσποιητές. Μπορεί ο ρόλος της κριτικής επιτροπής να μην τους επιτρέπει να δείξουν εντελώς αυθόρμητα τα όποια συναισθήματα τους, όμως χθες κατά την διάρκεια της προβολής, γέλασαν μέχρι δακρύων -όπως και εμείς- με κάποιες “συμμετοχές-ψώνια”, ενώ αληθινά δάκρυα συγκίνησης κύλησαν και στα δικά τους μάγουλα με κάποιες άλλες. Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα, την συμμετοχή της κοπέλας από την Κύπρο που σπουδάζει Νομικά και ενώ αρχικά όλοι νομίζαμε πως βρισκόταν σε λάθος μέρος, την λάθος στιγμή και με την λάθος εμφάνιση, μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε με την φωνή της, αλλά και τον 16χρονο που “κλείνει” με την εμφάνιση του το πρώτο επεισόδιο, και κάνει τους θεατές, όχι να δακρύσουν, αλλά α κλάψουν κανονικά από τα έντονα συναισθήματα, και θα με θυμηθείτε.
-Εγώ τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν κάνω. Μεταξύ μας, δεν βλέπω καν τηλεόραση. Το X Factor με κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο, και με βλέπω να το παρακολουθώ φανατικά. Κάθε Τετάρτη στις 21.00′ στο Open.

Της προβολής ακολούθησε brunch στο bar-restaurant “Pasaji”.
Στην φωτογραφία, Μελίνα Ασλανίδου, Κική Σιλβεστριάδου, Διευθύντρια Open Tv, Δέσποινα Βανδή

Γιώργος & Βίλλυ Θεοφάνους

Σόνια Καζόνι, Γιάννης Κουτράκης

Χάρης Σιανίδης, Δέσποινα Βανδή

Μελίνα Ασλανίδου, Μαριλένα Ανδριτσοπούλου, Χρήστος Μάστορας, Θανάσης Οικονόμου

.Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Μαριλένα Ανδριτσοπούλου, Άρης Μακρής, Θανάσης Οικονόμου

Δείτε σήμερα το πρώτο επεισόδιο. Εγώ θα το ξαναδώ…

Φωτογραφίες: Fay’s Control, NDP Photo Agency

error: Content is protected !!