ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στη μνήμη της Βασιλικής…

“…Όταν έχασα την κόρη μου πριν λίγα χρόνια στην εντατική παίδων Αγλαΐα Κυριακού, παρ’όλη την θλίψη και τον πόνο μου, ευχαρίστησα όλους τους γιατρούς για τον υπερβολικό τους ζήλο και τις ασταμάτητες προσπάθειες τους,όμως η αρρώστια της ήταν πολύ βαριά, ότι κι αν έκαναν δεν ήταν δυνατόν να ζήσει. Μέτα τους τόσους μήνες που περάσαμε στην εντατική και όλα αυτά που έζησα εκεί, δεν έπαψα ποτέ να αισθάνομαι δέος για την μεγάλη προσφορά των γιατρών αλλά και τεράστια εκτίμηση για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά και μάλιστα μέσα στις αντίξοες συνθήκες του δημοσιου συστήματος υγείας. Αποφάσισα λοιπόν λίγα χρονιά μετά, στη μνήμη της κόρης μου Βασιλικής να “χρησιμοποιήσω” την δουλειά μου και τις γνώσεις μου γύρω από την τέχνη σε συνεργασία με τον καθηγητή παιδιατρικής και διευθυντή της εντατικής παίδων, κ. Παπαδάτο, που εκτιμώ βαθύτατα, καθώς και την εταιρεία Fluocolors, να διοργανώσω ένα καλλιτεχνικό Bazaar για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού σωματείου “Πνοή, φίλοι της εντατικής θεραπείας παιδιού” και ζητώ την στήριξή όλων σας.
Αγοράζοντας ένα ξεχωριστό και επώνυμο δώρο τέχνης και μάλιστα σε έκπτωση, θα στηρίξετε την προσπάθεια των γιατρών που σώζουν κάθε μέρα δεκάδες ζωές παιδιών.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτήν μας την προσπάθεια, την Κυριακή 22/11/15, 5-10μμ, στο Ξενοδοχείο Hilton (Thalia Rooms 1&2).
Θα βρείτε έργα των πιο γνωστών Ελλήνων εικαστικών, σε προσιτές τιμές όλα με πιστοποιητικό αυθεντικότητας καθώς και σε ωραίο αμπαλάζ δώρου…” γράφει η Μένια Κούλη-Τζανή στο προφίλ της στο Facebook όλα όσα μου μετέφερε και εμένα προσωπικά την περασμένη εβδομάδα όταν την συνάντησα σε μία άλλη έκθεση Φωτογραφίας, για τους σκοπούς του Mda Hellas, αυτή τη φορά.

12170742_10153703078279169_1183063948_n
Άλλη μία έκθεση με νόημα και αφορμή λοιπόν, που δεν θέλουμε να χάσουμε, και που ήδη συζητιέται, για τους σωστούς λόγους!

Για την πνοή επισκεφθείτε το site:
www.pnoe.gr

error: Content is protected !!