ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στέλλα travel…στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Στέλλα travel: η γη της απαγγελίας. Ένα ηθογραφικό θρίλερ, μια τραγωδία. Μια πενιχρή απόδειξη περί της μη υπάρξεως Θεού. Ένα σχόλιο πάνω στην ομορφιά. Ένα σχόλιο πάνω στην αμαρτία. Μια ερωτική ιστορία. Μια προσπάθεια απόδειξης ότι το έτος 1955 δεν υπήρξε ποτέ. Ένα ταξίδι. Κανένα ταξίδι. Όλα αυτά και τίποτε απ’ αυτά. Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, 19-29 Σεπτεμβρίου…

stella 17OK

Το έργο αποτελεί μια θεατρική μεταγραφή της κινηματογραφικής Στέλλας, που φιλοδοξεί την επανεγγραφή στο σήμερα του μυθικού προσώπου που ταυτίστηκε με τη μορφή και την ερμηνεία της Μελίνας Μερκούρη. Στη «Στέλλα travel» τα πρόσωπα συμπυκνώνονται σε τρία και η κεντρική ηρωίδα μιλάει συνέχεια για ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι που ούτε η ίδια γνωρίζει αν επιθυμεί πραγματικά.

COVER OK

Η Στέλλα των Σφαγείων απαγγέλλει τη ζωή της πάνω σ’ ένα αιμάτινο πάλκο, προσπαθώντας να βρει την ίδια τη φωνή της ή εκείνο που φαντάζεται για φωνή. Εδώ, στη «γη της απαγγελίας», τα πάντα επιτρέπονται. Τα πρόσωπα, οι χρόνοι και οι τόποι εμπλέκονται. Η νέα Στέλλα πάσχει. Πάσχει από αφόρητη νοσταλγία. Είναι η επιθυμία και η απώλεια μαζί. Το τραύμα και το θαύμα.

stella 19OK

Πρόκειται για μία παραγωγή της bijoux de kant
με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και του metamatic:taf, και πρωταγωνιστές την Λένα Δροσάκη, την Μαριάνθη Παντελοπούλου και τον Αινεία Τσαμάτη.

stella 11OKstella 1OKstella 4OKstella 12OK

PS. Good to know…
{η bijoux de kant ετοιμάζει για τη σεζόν 2013-2014 την παράσταση «Πολιτισμός: μια κοσμική τραγωδία». Ένα ανέκδοτο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη, με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κρις Ραντάνοφ, Τάσο Καραχάλιο, Λένα Δροσάκη και Γιώργο Παπαπαύλου. Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Δεκέμβριος 2013 στο Υπόγειο Γκαράζ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.}

error: Content is protected !!