ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#StayHome: Όταν δεν μπορείς να πας στο αγαπημένο στέκι, έρχεται αυτό σε εσένα!

Αυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση -πόσω μάλλον τώρα- είναι το πόσο εύκολα όχι μόνο προσαρμοζόμαστε σε νέες -έστω και πρωτόγνωρες- καταστάσεις και τις συνηθίζουμε κιόλας, αλλά και πόσο περίεργο μοιάζει το προηγούμενο καθεστώς κανονικότητας.
Αυτό, καθώς και το γεγονός πως κατά την #ΜένουμεΣπίτι περίοδο, κάνω όλα τα αντίθετα από όσα συνήθιζα να κάνω. Weird.
Anyway, για να μην αρχίσω να αραδιάζω εδώ το ημερήσιο πρόγραμμα σαν άλλο ημερολόγιο εξάχρονου, θα αρκεστώ στο ότι στην προ-coronavirus ζωή μου βγαίναμε -σχεδόν- κάθε βράδυ. Τις περισσότερες φορές ανταποκρινόμενοι σε κάποια επαγγελματική ή κοινωνική πρόσκληση, τις υπόλοιπες, για να βρεθούμε after office οι δυο μας με τον Νικόλα, και να χαλαρώσουμε συζητώντας όλα όσα οι υποχρεώσεις και η κεκτημένη ταχύτητα του σπιτιού δεν μας αφήνουν να πούμε.
Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως επιμένουμε να επιλέγουμε δύο αγαπημένα στέκια. Το Blue Pine στην Κηφισιά, και το πρώην De Counti-νην Sorriso στο Ψυχικό. Παρασκευή βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στο Blue Pine, και με κάθε ευκαιρία στο γειτονικό μας και πάντα αγαπημένο Sorriso.
Κατά την διάρκεια της δεύτερης #ΜένουμεΣπίτι εβδομάδας λοιπόν, και συγκεκριμένα προχθές βράδυ, ήταν η πρώτη φορά που έσπασα και λύγισα και ξεστόμισα στον Νικόλα “Και τι δεν θα ‘δινα για ένα Ιταλικό στο Sorriso με ένα ποτήρι καλό κόκκινο κρασί….” Και λέω“λύγισα” και “ξεστόμισα”, γιατί τις δύο αυτές #ΜένουμεΣπίτι εβδομάδες έχουμε κόψει τελείως το βραδινό δείπνο.

#ΜένουμεΣπίτι

Δεν πέρασαν ούτε είκοσι λεπτά της ώρας, και χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού, για να ανοίξω και να δω τον μετρ του Sorriso, τον γαντοφορεμένο και πάντα χαμογελαστό Κωνσταντίνο, με δύο σακούλες γεμάτες τα αγαπημένα μας πιάτα από το πάντα αγαπημένο μας στέκι. Ο Νικόλας, χωρίς να πάρω είδηση, είχε κάνει ήδη την παραγγελία του….

Να ανοίγεις την πόρτα σου, και να βλέπεις τον πάντα χαμογελαστό -και πλέον γαντοφορεμένο- μετρ από το αγαπημένο σου στέκι, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος έχει κουβαλήσει για εσένα τα πιο αγαπημένα σου πιάτα από το Sorriso! Δεν υπάρχει….

Ναι, το Sorriso προσαρμοζόμενο στις ανάγκες και στα “πρέπει” της δύσκολης αυτής περιόδου που βιώνουμε, έστω κι αν έκλεισε -για την ώρα- την πανέμορφη σάλα με το επιβλητικό μαρμάρινο μπαρ και τους εντυπωσιακούς καθρέφτες με την 50’s αισθητική, καθιέρωσε -με απόλυτη επιτυχία- και τηρώντας τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής, το delivery service, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της απαιτητικής πελατείας του. Έστω κι αν το Sorriso delivery έχει γίνει ήδη talk of the northern suburbs, εμείς το δοκιμάσαμε πρώτη φορά μόλις προχθές και παραγγέλνοντας τις αγαπημένες μας γεύσεις -όπως την σαλάτα με το baby μαρούλι, το κουκουνάρι και τα flakes παρμεζάνας, τα μανιτάρια με κρέμα πατάτας και την τρούφα, τα Lasagna Bolognese (αγαπημένο του Νικόλα), αλλά και την -by far- καλύτερη πίτσα της Αθήνας, ψημένη στον φουρνόξυλο του Sorriso, διαπιστώσαμε πως ok respect, το delivery πλέον ανέβηκε πίστα.

 


Το φαγητό έρχεται ολόφρεσκο, ζεστό και άψογα μαγειρεμένο -σαν να το τρως στην κομψή σάλα του αγαπημένου εστιατορίου-, ενώ οι περιοχές που σερβίρει είναι Ψυχικό, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Κηφισιά και Εκάλη, ενώ με μία έγκυρη παραγγελία, μπορεί να στείλει -με τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές- και στο Κολωνάκι!
Αν μένετε στις παραπάνω περιοχές, πάρτε σήμερα κιόλας από τις 17.00- 23.00 και τις Κυριακές από τις 13.00-19.00 τηλέφωνο στο 2106742229 ή παραγγείλτε μέσω του Wolt και του e-food, και θα με θυμηθείτε! Είναι σαν να βγαίνεις στο αγαπημένο σου στέκι, και ακόμα καλύτερα γιατί φοράς τις αγαπημένες σου πιτζάμες!
Γιατί, όταν δεν μπορείς να πας στο αγαπημένο στέκι, έρχεται αυτό σε εσένα!

#StayHome #StayStrong

error: Content is protected !!