ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#StayHome: Beauty Routine in CoronaTimes!

Είναι ευκαιρία για καλή διατροφή, μιας και δεν βγαίνουμε τα βράδια έξω ή τρώμε όλη μέρα, μιας και είμαστε κλεισμένοι σπίτι, δεν είμαι ακόμη βέβαιη, το μόνο που ξέρω είναι πως όλες/όλοι έχουμε μία επιδερμίδα ροδάκινο, τσίτα, στα καλύτερα της! Μία η παντελής έλλειψη μακιγιάζ, μία η έλλειψη ρύπων της ατμόσφαιρας, (η ατμόσφαιρα μπορεί να έχει ακόμη ρύπους, εμείς δεν είμαστε όμως εκτεθειμένοι σε αυτούς) αλλά και οι ατελείωτες ώρες ύπνου, δεν θέλει και πολύ να αντιληφθούμε, πως από όλη αυτή την δοκιμασία που περνάμε κατά την #ΜένουμεΣπίτι περίοδο, αυτός που είναι πραγματικά κερδισμένος, είναι η επιδερμίδα μας.
Αρκεί, να την περιποιούμαστε σωστά. Και εν αρχή της περιποίησης, είναι πάντα ο καθαρισμός. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια της beauty guru μου, της Νατάσας Μπρεζάτη, όταν επιστρέφοντας από τις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές μου, μου τόνισε “Τι να τα κάνεις όλα αυτά τα υπέροχα και πανάκριβα καλλυντικά, αν το δέρμα δεν είναι επαρκώς καθαρό, ώστε να εισχωρήσουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και να δράσουν σωστά…”
Έτσι τώρα που έχουμε όλον τον χρόνο δικό μας, και που μπορούμε να ασχοληθούμε σχολαστικά με τον καθαρισμό του προσώπου μας, της ζήτησα να μου στείλει ένα πρωτόκολλο, που θα ακολουθήσουμε όλοι σωστά, έως ότου είμαστε και πάλι σε θέση να επισκεφθούμε τον ειδικό που εμπιστευόμαστε για έναν πιο σχολαστικό και βαθύ καθαρισμό. Εγώ πάντα, εμπιστεύομαι το New Laser, και τα μαγικά χέρια της Νατάσας Μπρεζάτη.

Νατάσα Μπρεζάτη

Follow her…
Ο καθαρισμός του προσώπου μας σε καθημερινή βάση, αλλά και ο βαθύς καθαρισμός από τα χέρια του ειδικού είναι η πιο σημαντική περιποίηση του δέρματος μας, συνεπώς είναι μια από τις συνήθειες που δεν πρέπει να παραμελούμε. Διατηρεί την επιδερμίδα καθαρή, λεία, λαμπερή και υγιή, γεγονός που βοηθάει στη νεανική όψη, και παράλληλα απομακρύνει το σμήγμα από τους φραγμένους πόρους του δέρματος.
Επιπλέον, προλαμβάνει την ακμή, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την ελαστικότητα του δέρματος, και παράλληλα βοηθά στην ομοιόμορφη εφαρμογή των καλλυντικών και στην καλύτερη απορρόφηση των ευεργετικών συστατικών τους.

Πρωτόκολλο Καθαρισμού #ΜένουμεΣπίτι
Φροντίζουμε οι ίδιοι το πρόσωπο μας, ακούγοντας προσεκτικά τις συμβουλές της ειδικού και εφαρμόζοντας μερικά απλά βήματα. Ο συνδυασμός αυτών των βημάτων οδηγεί στην διατήρηση του προσώπου καθαρού και έτοιμου να αναζωογονηθεί.
Κάνοντας λοιπόν έναν καθαρισμό προσώπου και ακολουθώντας κάποια απλά βήματα απομακρύνουμε όλους τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται καθημερινά στην επιδερμίδα.

Must Have
Αγοράζουμε (αν δεν έχουμε ή μας τελείωσε μπορούμε να αγοράσουμε ό,τι χρειαζόμαστε από το διαδίκτυο) ένα καλό προϊόν καθαρισμού, κατά προτίμηση σε μορφή αφρού, σε περίπτωση μεικτού ή λιπαρού δέρματος, ενώ για στεγνά (ξερά) δέρματα επιλέγουμε γαλάκτωμα ή κρέμες καθαρισμού, καθώς και ένα μαλακό βουρτσάκι καθαρισμού προσώπου και πλένουμε καθημερινά το πρόσωπό μας, πρωί και βράδυ.

Η Διαδικασία που αποτελείται από τα εξής στάδια:

✔Απομακρύνουμε τους ρύπους (και το μακιγιάζ) με ειδικό προϊόν καθαρισμού

✔Εφαρμόζουμε πίλινγκ προσώπου (επιλέγουμε το προϊόν με βάσει τον τύπο του δέρματος μας) με το οποίο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προάγει αφενός την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και αφετέρου την καλύτερη διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προϊόντων

✔Προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο

✔Χρησιμοποιούμε μια μάσκα με καλμαντικούς ορούς που συντελεί στη φυσιολογική επαναφορά του pH του δέρματος

? Παραλείπουμε το επώδυνο στάδιο της διάνοιξης των πόρων με πιέσεις που προκαλεί έντονους ερεθισμούς και (συχνά) ιδιαίτερα σοβαρές μολύνσεις. Εμπιστευόμαστε μόνο την ειδικό για το συγκεκριμένο στάδιο.

Extra Tip: Μιας και δεν μπορούμε προς το παρόν να επισκεφθούμε το New Laser, μπορείτε πάντα να καλέσετε την Νατάσα στο 21 0805 0877 και να την ρωτήσετε ό,τι συμβουλή θέλετε σχετικά με την επιδερμίδα σας. Θα σας δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε, trust me!

error: Content is protected !!