Στα εγκαίνια της έκθεσης “Preservations: Past, Present, Future” του Daniel Arsham στην Simple Gallery Mykonos!

28/07/2022 • LIFESTYLE

Με οικοδεσπότες την οικογένεια Λιακωτίτη, παρουσιάστηκε το νέο project, Simple Gallery, στο οποίο εγκαινίασαν τη νέα σειρά ρούχων από το Chapter 001 του Daniel Arsham, Objects IV Life, συνοδευόμενο από την έκθεση “Preservations: Past, Present, Future”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ DANIEL ARSHAM ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Ο Daniel Arsham, με βάση του τη Νέα Υόρκη, συνδυάζει τη γλυπτική και την αρχιτεκτονική με τον πιο ιδιαίτερο και απροσδόκητο τρόπο, με σκοπό να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον κάθε θεατή. Έργα του έχουν παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο Μαϊάμι, στο Carré d’art de Nîmes, στη Νότια Γαλλία και στο The New Museum, στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με μεγάλους οίκους όπως η Dior, Porsche, Rimowa και Tiffany’s.

ΤΖΕΝΗ ΑΙΓΥΠΤΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Παράλληλα, ο Daniel Arsham μέσα από τις δημιουργίες του brand Objects IV Life στοχεύει να επαναπροσδιορίσει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε και να ενισχύσει το προσωπικό στυλ, δίνοντας βάση στον σχεδιασμό, τη διαδικασία και τον σκοπό του ρούχου.

ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

DANIEL ARSHAM

OLESYA KORNILOVA

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗ

ΤΟΝΙΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΜΜΕΛ ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ

BARAK TOMBLIN JUANGERSTIL ADELA MARQUEZ MUFING ROMERO

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ ΖΩΗ ΠΕΤΑΦΡΑΓΚΑ

It’s good to know: Η έκθεση “Preservations: Past, Present, Future” αποτελείται από εντυπωσιακά γλυπτά που ακολουθούν το χαρακτηριστικό μοτίβο του καλλιτέχνη.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons