ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη στην Πάρο!

Μια νέα έκθεση φωτογραφίας ξεκίνησε στο Art Space Studio 265, αυτή του Μιχαήλ Βαρθακούρη, γιου του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Τα εγκαίνια είχαν για ακόμα μια φορά την λάμψη των μοναδικών έργων του Μιχαήλ καθώς και των επισκεπτών που τίμησαν τη βραδιά με την παρουσία τους.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Ο Μιχαήλ Άγγελος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και μεγάλωσε μεταξύ των Νοτίων Προαστίων και της Πάρου. Γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Βαρθακούρη, μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον άμεσα συνδεδεμένο με την τέχνη, παρ’ όλα αυτά άργησε να ανακαλύψει τη δική του καλλιτεχνική ταυτότητα.

ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το 2013 ξεκίνησε η ενασχόληση του με τη φωτογραφία. Έπειτα από έντονες αναζητήσεις και πειραματισμούς, αποφάσισε να κρατήσει τη σχέση του με τη φωτογραφία εκτός ρουτίνας, καθιστώντας τη βασικό μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης. Έμπνευσή του αποτελεί η επαφή του ανθρώπινου σώματος με τη θάλασσα στις διάφορες μορφές της.

ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Ονειρικές αναπαραστάσεις και εικόνες που δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Συναισθήματα που περιμένουν να εκδηλωθούν μέσα από την διάθεση του Θεατή. Τα σώματα φαντάζουν ονειρικά και μοναδικά να κατέχουν μια εξωκοσμική ελευθερία μέσα στο υγρό στοιχείο με σκοπό να μεταφέρουν τον νου στην ομορφιά της στιγμής που μοιάζει να εκδηλώνεται ως αιώνια.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ -ΑΚΑ GOOD JOB NICKY- ΑΜΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ( ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ) ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ

ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης καταφέρνει να μας μεταφέρει έξω από την πραγματικότητα του μικρόκοσμου που βιώνουμε καθημερινά, σε έναν κόσμο που η μόνη αλήθεια είναι αυτή της απόλυτης ελευθερίας. Η έκθεση θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Αυγούστου.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!