
Στο πλαίσιο της ιδέας «Κουζίνες του Κόσμου» το Ξενοδοχείο St.George Lycabettus σε συνεργασία με το πεντάστερο ξενοδοχείο Kulm στο St.Moritz , υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα παρουσιάζουν το “Φεστιβάλ Ελβετικής Γαστρονομίας”.
Οι πολυβραβευμένοι Ελβετοί chefs , Valère Braun & Joel Hösli έρχονται στην Αθήνα από το φημισμένο Kulm Hotel St.Moritz με την 150 ετών παράδοση στη φιλοξενία υψηλής ποιότητας και δημιουργούν ένα γκουρμέ δείπνο στο La Suite Lounge Restaurant στον 6ο όροφο του St.George Lycabettus με την εκπληκτική θέα της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.
Το φεστιβάλ ξεκινάει την Τετάρτη 11 Μαρτίου και διαρκεί έως το Σάββατο 14 με αφορμή την Γιορτή της Γαλλοφωνίας 2015 .
Γαστρονομικό μενού – 35€ κατ’άτομο
Save the dates! xxx