ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

St.George Lycabettus: Ο Στέφανος Παπανικολάου είναι ο νέος Chef d’hotel!

Ο νέος chef επιφυλάσσεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στους επισκέπτες του St.George Lycabettus.

Το St.George Lycabettus μας παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη συνεργασία του με τον Στέφανο Παπανικολάου ως νέο Chef d’hotel. Με πάθος για γαστρονομική καινοτομία και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, ο Στέφανος πρόκειται να ανεβάσει τις γαστρονομικές προσφορές του ξενοδοχείου σε νέα ύψη αφού έχει εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δεσμεύεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας γεύσεις με υλικά από τοπικούς παραγωγούς, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα.

Ανυπομονούμε να επισκεφθούμε το πολυβραβευμένο εστιατόριο, La Suite Lounge Rooftop και να απολαύσουμε τις νέες του δημιουργίες, τον υπέροχο συνδυασμό γεύσεων και και το εκλεπτυσμένο μενού «Ελληνική Αρωματική Kουζίνα». Ένα μενού που εστιάζει στην υγεία, ευεξία και μακροζωία και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή διατροφή με υπέρ τροφές και θρεπτικές ουσίες.

Με motto Eat better, Live Longer!

«Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του St.George Lycabettus Hotel! Πιστεύω στη δημιουργία αξέχαστων γευστικών εμπειριών που δελεάζουν τη γεύση. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα του St.George για να φέρουμε συναρπαστικά και καινοτόμα πιάτα στους καλεσμένους μας».- Στέφανος Παπανικολάου.

error: Content is protected !!