ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

SS24: Η Spring/Summer Collection της Γκαλερί Tsantilis Art!

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Εκτιμητών Έργων Τέχνης κύριος Αχιλλέας Τσαντίλης μας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Spring – Summer Collection» που θα πραγματοποιηθεί στην Γκαλερί «Tsantilis Art» την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Αντωνία Ηρωίδου, Αχιλλέας Τσαντίλης, Πέλλα Ταμπακάκη

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα από σύγχρονους καταξιωμένους καλλιτέχνες: Αντωνία Ηρωίδου, Βιβή Παπαδάκη, Πέλλα Ταμπακάκη, Αγγελική Συμεωνίδη, καθώς και επιλεγμένα έργα της μόνιμης συλλογής μας από σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες του 20ού αιώνα.

Πέλλα Ταμπακάκη: Summer in Greece

Η Γκαλερί «Tsantilis Art», ιδρυθείσα το 1925, παρέχει σημαντικά ελληνικά και ευρωπαϊκά έργα τέχνης, στεγάζοντας συλλογές που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών περιόδων και θεμάτων. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Κολωνακίου, και είναι μια από τις παλαιότερες, πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.

Βιβή Παπαδάκη

Η ομάδα της Γκαλερί «Tsantilis Art», ειδικά καταρτισμένη, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχετικά με την αγορά, τη συλλογή και την εκτίμηση της εκάστοτε αξίας έργων τέχνης και εν γένει αντικειμένων αξίας. O πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αντωνία Ηρωίδου

Εγκαίνια Έκθεσης: Πέμπτη 13 Ιουνίου, 19:00 – 22:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 19:00
Γκαλερί «Tsantilis Art», Σέκερη 5, Κολωνάκι

error: Content is protected !!