ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Spring Charity Party «Δίπλα στη Γυναίκα» με τον Σάκη Ρουβά!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Ο Σύλλογος Φίλων της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταιείου Νοσοκομείου «Δίπλα στη Γυναίκα», με πρόεδρο την αεικίνητη Ιατρό, Πόπη Καλαϊτζή, διοργανώνει ένα Spring Charity Party, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των δράσεων του, την προώθηση του έργου του με την ενίσχυση των υποδομών και της λειτουργίας της κλινικής, καθώς και την υλοποίηση προγραμμάτων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης των γυναικών. Η εκδήλωσή, που συζητάει ήδη όλη η Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 19.30 στον χώρο του βραβευμένου εστιατορίου DELTA στο ΚΙΠΣΝ με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά, ο οποίος, με την ενέργεια και τις επιτυχίες του θα μετατρέψει το Charity party μια αξέχαστη εμπειρία!

It’s good to know: Κατά τα τέσσερα χρόνια της λειτουργίας του, ο Σύλλογος Φίλων της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταιείου Νοσοκομείου «Δίπλα στη Γυναίκα» έχει ήδη υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα, εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό των εγκύων, διαδικτυακά προγεννητικά μαθήματα, δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου (δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις), αλλά και το καινοτόμο πρόγραμμα υποστηρικτικής ιατρικής για γυναίκες με καρκίνο και τους συγγενείς τους. Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πρόγραμμα που υλοποιείται στη χώρα μας. Βάση του προγράμματος αποτελεί το ειδικά διαμορφωμένο Pampering Room (δωμάτιο υποστήριξης) στον χώρο της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Πόπη Καλαϊτζή

Η κα Καλαϊτζή έχει ήδη παρουσιάσει τον σχεδιασμό των επόμενων δράσεων του Συλλόγου, που περιλαμβάνουν ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για μείζονα ζητήματα υγείας, εστίαση στην πρόληψη, ενίσχυση των παρεχόμενων υποστηρικτικών υπηρεσιών στο Pampering Room, ενώ ανακοίνωσε και την πρωτοβουλία συγκέντρωσης δωρεών για την ανακαίνιση υποδομών της κλινικής.

error: Content is protected !!