ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Spread Love with Stelios Parliaros & Lurpak!

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο διάσημος pastry chef σε συνεργασία με το αγαπημένο βούτυρο Lurpak δημιούργησαν ένα limited edition Lurpak Love Kit για να στηρίξουν το έργο του Make A Wish Greece. To limited edition Lurpak Love Kit περιέχει όλα τα υλικά και τη συνταγή για τη δημιουργία ενός cake σε σχήμα καρδιάς με γεύση φράουλα, ιδανικό για την ημέρα των ερωτευμένων.

To limited edition Lurpak Love Kit

Στην παρουσίαση του Lurpak Love Kit παρευρέθηκαν celebrities & influencers οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να δημιουργήσουν μαζί με τον Στέλιο Παρλιάρο, το υπέροχο αυτό cake και να μάθουν χρήσιμα tips ζαχαροπλαστικής.

O Στέλιος Παρλιάρος επί το έργο

Το Lurpak μαζί με το Στέλιο Παρλιάρο γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και συμβάλουν στο έργο του Make A Wish Greece.

Η Δώρα Κατσικογιάννη ετοιμάζει το δικό της love cake για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Το Lurpak Love Kit θα διατίθεται αποκλειστικά στο κατάστημα Sweet Alchemy by Stelios Parliaros σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και μέρος των εσόδων από την πώληση κάθε συσκευασίας, θα διατεθεί στον οργανισμό Make A Wish Greece με σκοπό να πραγματοποιηθούν περισσότερες παιδικές ευχές.

error: Content is protected !!