ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Spetses mini Marathon αναδασώνει τις Σπέτσες!

Ένα γεμάτο σαββατοκύριακο ήταν το πρώτο του φετινού Φεβρουαρίου για τις Σπέτσες και το Spetses mini Marathon

Το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Ρουμάνη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της φετινής χρονιάς για το μεγαλύτερο multi sport event της Ελλάδας, με μεγάλο δώρο για το νικητή ένα ρολόι Garmin, παρουσία πλήθους Σπετσιωτών, της δημοτικής αρχής, φορέων, αθλητών καθώς και VIP φιλοξενούμενων, όπως o Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ειρήνη Κολιδά και ο πρωταθλητής κολύμβησης Δημήτρης Κουλούρης και ο προπονητής κολύμβησης Χρήστος Μποφίλιος.

Επιπλέον, την Κυριακή, με σύμμαχο τον καλό καιρό, εκατοντάδες Σπετσιώτες και εθελοντές, παρευρέθηκαν στην αναδάσωση του νησιού, που ήταν μία πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon σε συνεργασία με τον Δήμο Σπετσών.

Follow me…

Μία φωτογραφία όσο 1000 λέξεις: Όταν η ελπίδα φυτρώνει μέσα από τα αποκαΐδια…

Φυτεύτηκαν 1200 δέντρα που είχαν συγκεντρωθεί ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας “bring a tree” με πολλούς να καταφθάνουν αυθημερόν από την Αθήνα όπως η εταιρία DHL που συμμετείχε με πάνω από 50 εργαζόμενους , στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της «One, Τwo, Τree» και με Ambassador της, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μετά την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: «Θα θέλαμε να δώσουμε ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλους όσοι συμμετείχαν στον ευγενή σκοπό της αναδάσωσης του αγαπημένου μας νησιού, τον Δήμο, τους Σπετσιώτες, τους εθελοντές, τα σχολεία του νησιού και τους πολιτες. Νιώθουμε εξαιρετικά χαρούμενοι για την παρουσία τους».

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για την σημερινή κοινωφελή ενέργειά μας, για τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, και ειδικά την νέα γενιά που δείχνει τον δρόμο. Να ευχαριστήσουμε την Οργανωτική Επιτροπή του Spetses mini Marathon για την πρωτοβουλία τους και ευχόμαστε να συνεχίσουν να πραγματοποιούν και αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο μέλλον!»

Παναγιώτης Λυράκης, Βίκυ Σταφυλα, Σπύρος Φαρδέλλος, Μαρίνα Κουταρελλη, Γιώργος Κεραμιτζόγλου, Τάκης Πάνου

Ειρήνη Κολιδά, Κώστας Αναγνωστόπουλος

Φυτεύτηκαν 1200 δέντρα που είχαν συγκεντρωθεί ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας «bring a tree”

Χρήστος Μποφίλιος, Μαρίνα Κουταρέλλη

To plant a tree is to believe in tomorrow…

Η αναδάσωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των εταιρειών Κιτάντζης ΑΕ, του Μακεδονικού Χαλβά, που μας έδωσε δύναμη και ενέργεια, των Coca-Cola και ΑΥΡΑ που μας ξεδίψασαν και της Χρυσής Ζύμης που προσέφερε τα λαχταριστά Croissants βουτύρου.

error: Content is protected !!