Οι Σπέτσες γέμισαν τα Χρώματα του Βασίλη Σπεράντζα!

27/07/2016 • LIFESTYLE

Ναι το ξέρω, εξαφανίστηκα… Από την ημέρα που πάτησα το πόδι μου στο νησί, την Παρασκευή που μας πέρασε, σαν να άφησα τα πάντα πίσω μου και προσπαθώ να πάρω τις δικές μου μεγάλες, απολαυστικές ανάσες. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη τόσες ημέρες να συνεχίσω την καθημερινή μου ρουτίνα (παύλα) καθημερινότητα, συνδεδεμένη με το διαδίκτυο, ίσως να μην είχε νόημα κιόλας να προσπαθήσω να περιγράψω με λέξεις τις εικόνες, τα αρώματα και τα χρώματα που ρουφάω με όλες μου τις αισθήσεις από την στιγμή που έφτασα στις Σπέτσες. Και έτσι τώρα, έξι μέρες μετά, ανοίγω τι pc μου, τα δάχτυλα μου χαϊδεύουν το πληκτρολόγιο, και αρχίζω να σκέφτομαι μία μία τις έως τώρα αναμνήσεις, προσπαθώντας να φτάσω πίσω στην Παρασκευή, στο πρώτο βράδυ που έφτασα στο νησί, και με υποδέχθηκαν τα υπέροχα χρώματα του Βασίλη Σπεράντζα

SPERANTZAS BASILLHS
Στην πανέμορφη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, όπου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του καταξιωμένου ζωγράφου μαζί με τους δύο οικοδεσπότες της γκαλερί, τον Βαγγέλη και την Μαρίνα Καποπούλου, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους καλεσμένους που έφτασαν από την Αθήνα, αλλά και από τα γύρω νησιά, για να τους ξεναγήσουν στην έκθεση.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑΣ ΚΑ ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑ

Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΕΡΑΝΤΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΠΕΡΑΝΤΖΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΕΡΑΝΤΖΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΠΕΡΑΝΤΖΑ

Ο Βασίλης Σπεράντζας δημιούργησε αυτή τη φορά μια σειρά ονειρικών έργων με ερωτικές διαστάσεις. Οι φιλότεχνοι επισκέπτες θαύμασαν τα ιδιαίτερα χρώματα στους καμβάδες του ζωγράφου, τα αιγαιοπελαγίτικα τοπία τις θαλασσινές, νησιώτικες απόψεις, τα εκκλησάκια, τα μικρά ελληνικά σπίτια, τις λουλουδάτες αυλές, μαζί με τις υπέροχες γυναίκες του που ατενίζουν γυμνές το Αιγαίο. Επίσης και τις μοναδικές, σπάνιες λιθογραφίες του από τη δεκαετία του 70. Η έκθεση του Βασίλη Σπεράντζα στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts συνεχίζεται ως τις 7 Αυγούστου 2016.

ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΛΗΣΤΙΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΛΗΣΤΙΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΡΑΚΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΠΕΤΣΕΣ) ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΕΡΑΝΤΖΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΕΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟ

Η αναμετάδοση από το νησί, συνεχίζεται…

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons