ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Spetsathlon 2023: Ρεκόρ συμμετοχών και νέων αθλητών στο κορυφαίο αθλητικό event!

Για 9η συνεχή χρονιά και έχοντας κερδίσει χιλιάδες οπαδούς, το Spetsathlon επέστρεψε το τριήμερο 12-14 Μαΐου στο νησί των Σπετσών.

Το κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού υποδέχθηκε τους χιλιάδες φίλους του, σκορπίζοντας χαμόγελα, αδρεναλίνη και δυνατές συγκινήσεις, ενώ ρεκόρ κατέγραψαν φέτος οι συμμετοχές στα αγωνίσματα, με 30% περισσότερες εγγραφές και 20% νέους συμμετέχοντες που για πρώτη φορά δοκίμασαν τις δυνατότητές τους, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το μότο της διοργάνωσης «Νίκη είναι η συμμετοχή».

Στιγμιότυπο από τους αγώνες τριάθλου

Από τη μεγάλη γιορτή του αθλητικού τουρισμού, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Σπετσών, δεν έλειψαν όπως ήταν αναμενόμενο κορυφαίοι πρωταθλητές, αλλά και σπουδαίοι ερασιτέχνες αθλητές που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις.   

Στιγμιότυπο από τον ποδηλατικό αγώνα
Στιγμιότυπο εκκίνησης από τους κολυμβητικούς αγώνες

Σε όλη τη διάρκεια του συναρπαστικού τριημέρου, περίσσεψαν σπάνιες συγκινήσεις από αθλητές με αναπηρία (Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Γεράσιμος Λιγνός, Νικολέτα Αγγελέτου και Αντιγόνη Βασιλοπούλου, Μάκης Καλαράς και Ποθητή Κυνηγοπούλου, καθώς και των ομάδων των Race for Autism και Race for Diabetes, με τους Άδα Σταματάτου και Γιάννη Βίδρα, να προβάλουν τη σπουδαιότητα της ευαισθητοποίησης σε θέματα συμπερίληψης και ισότιμης συμμετοχής ατόμων με αναπηρία στα αθλητικά δρώμενα, μια πρωτοβουλία που πρώτοι οι αγώνες των Σπετσών ανέδειξαν στην Ελλάδα.

Η Ποθητή Κυνηγοπούλου και η Άδα Σταματάτου στον αγώνα 5K Run

Δίπλα στο θεσμό όπως κάθε χρονιά βρέθηκαν οι: Γιάννης Δρυμωνάκος (Team Garmin Greece), Δημήτρης Κουλούρης  (Arla protein), Mάκης Kαλαράς (Team Herbalife) Νάντια Συντζανάκη (Team Melissa), αλλά και οι: Αναστασία Περράκη, Χρήστος Μπίρμπας, Γωγώ Φαρμακη, Νικολέτα Ράλλη, καθώς και χορηγοί που στηρίζουν διαχρονικά τη διοργάνωση, όπως: η Bwin, που επιμελήθηκε την φαντασμαγορική κατασκευή στην πλατεία Ποσειδωνίου, η Under Armour, που φέτος έσπασε όλα τα ρεκόρ με χρυσές διακρίσεις για τους αθλητές της, το Rio Mare, το Arla Protein και η Melissa με το καλύτερο Melissa Pasta Party.

Η ομάδα της Under Armour
 Στιγμιότυπο εκκίνησης από τον ποδηλατικό αγώνα
Γιώργος Τσακαλάκης – Country Manager Bolton Hellas, Μαρίνα Κουταρέλλη – Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetsathlon
Δημήτρης Κουλούρης, Γιώργος Αλυφαντής
Στιγμιότυπο εκκίνησης από τους κολυμβητικούς αγώνες
Οι Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Γεράσιμος Λιγνός στον αγώνα τριάθλου
Ο Γιώργος Σταμούλης στον αγώνα τριάθλου
O Γιάννης Δρυμωνάκος στον κολυμβητικό αγώνα

Η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Spetsathlon, κ. Μαρίνα Κουταρέλλη -αεικίνητη σε όλο τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και έχοντας στο πλευρό της τους εθελοντές και την ομάδα της Communication Lab, φρόντισε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

Μαρίνα Κουταρέλλη – Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Spetsathlon

Photo Credits: Κοσμάς Κουμιανός

error: Content is protected !!