ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Spetsathlon: Τρέξε και εσύ στις Σπέτσες, μπορείς!

Με ρωτάνε πολλοί φίλοι. Πότε, ποια αγωνίσματα, πως… Στην αρχή ήταν μία ιδέα, μετά έγινε “μόδα”, η οποία εξελίχθηκε σε ανάγκη. Έγινε θεσμός!

Κολύμπι , ποδήλατο , τρέξιμο – ένας μοναδικός αγώνας Tριάθλου θα πραγματοποιηθεί , το Σάββατο 27 Απριλίου 2013, στις λατρεμένες Σπέτσες!

SPETSATHLON-POSIDONIO

Η εκκίνηση στα πρώτα 3 χιλιόμετρα του αγώνα γίνεται μέσα στον παραδοσιακό οικισμό ενισχύοντας την ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα. Οι Σπέτσες αποτελούν ιδανικό τόπο για τη διεξαγωγή Τριάθλου, αφού το φυσικό κάλλος της διαδρομής και το γεγονός ότι οι αθλητές τρέχουν παράλληλα με τη θάλασσα και τα πεύκα, εμπλουτίζει την εμπειρία των συμμετεχόντων στο Spetsathlon.

Το Spetsathlon αποτελείται από δύο διαδρομές:
Spetses Triathlon Sprint (750 μέτρα κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο & 5 χλμ.τρέξιμο)
Spetses Triathlon Endurance (1500 μέτρα κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο & 10 χλμ. τρέξιμο) -ατομικά ή με τη μορφή σκυταλοδρομίας

Ο αγώνας, συνδιοργανώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή του Spetsathlon και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, η οποία χρησιμοποιώντας την εμπειρία της από τις διεθνείς διοργανώσεις, παρέχει τα εχέγγυα για έναν άψογο από κάθε άποψη αγώνα, οι διαδικασίες του οποίου θα ελέγχονται από τρεις διεθνώς πιστοποιημένους κριτές της Ομοσπονδίας.

Extra tip: Παρότι το οδόστρωμα είναι εξαιρετικό, στα πρώτα 2 με 3 χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση, υπάρχουν μερικά σημεία με πρόβλημα καθώς η κίνηση γίνεται εντός του παραδοσιακού οικισμού. Για το λόγο αυτό προτείνεται οι αναβάτες να προτιμήσουν τη χρήση road bike και όχι time trial bike!
Πρόκειται για μία ανεπανάληπτη εμπειρία, ζήστε την!

Run-Route

Swim-Route

error: Content is protected !!