ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Spectaculaire! Πάρτι με τα αρώματα του Jean Paul Gaultier…

Με ένα απόλυτα καλοκαιρινό πάρτι στο Ακρωτήρι, ο Όμιλος Σαράντη γιόρτασε την ένταξη των αρωμάτων Le Male και Classique του κορυφαίου γαλλικού οίκου Jean Paul Gaultier στο χαρτοφυλάκιό του, αφού από την αρχή του καλοκαιριού έχει αναλάβει την αποκλειστική τους διανομή σε όλη την Ελλάδα.

Συντάκτριες ομορφιάς, beauty bloggers, συνεργάτες και φίλοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρίας κι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που είχε σύνθημα το αγαπημένο motto του σχεδιαστή “Spectaculaire!”, ενώ πυροτεχνήματα, κομφετί και μοντέλα ντυμένα με τη χαρακτηριστική μαρινιέρα του Jean Paul Gaultier, έκλεψαν την παράσταση στην εντυπωσιακή παρουσίαση που έγινε.

qa2

qa3

qa4

qa5

qa1

Η Μαρία Κεφαλά ανάμεσα στα μοντέλα της εκδήλωσης

Η Μαρία Κεφαλά ανάμεσα στα μοντέλα της εκδήλωσης

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοριακά cocktails και σφηνάκια που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση, να παρακολουθήσουν με τη βοήθεια ειδικής μάσκας εικονικής πραγματικότητας το backstage video των αρωμάτων σε τρισδιάστατη μορφή, και να λάβουν δώρο το αγαπημένο τους άρωμα στο διάσημο μπουκάλι με την ανθρώπινη σιλουέτα, που αποτελεί best seller εδώ και πολλά χρόνια και κυκλοφορεί πλέον με ένα νέο line extension, το Essence de Parfum.

Ο Ζάκης Σαράντης με τη σύζυγό του, Μπερνάντα

Ο Ζάκης Σαράντης με τη σύζυγό του, Μπερνάντα

Πατρίτσια Περιστέρη-Milic

Πατρίτσια Περιστέρη-Milic

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Άλκηστις Κάτσικα, Βασίλης Γλυμπάτσος

Άλκηστις Κάτσικα, Βασίλης Γλυμπάτσος

Ρούλα Σταματοπούλου Κατερίνα Γιαννακοπούλου (Διευθύντρια Marketing Επιλεκτικής Αρωμάτων Γρ. Σαράντης) Μαρία Ένεζλη

Ρούλα Σταματοπούλου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Μαρία Ένεζλη

It’s good to know:

Classique και Le Male, τα δύο αρώματα που έχουν φέρει την επανάσταση στο χώρο των αρωμάτων με τα ιδιαίτερα μπουκάλια, τις στρογγυλές μεταλλικές συσκευασίες και τις πολύ ξεχωριστές μυρωδιές.

Classique: Ο Jean Paul Gaultier εκφράζει την πολύπλευρη αντίληψή του για τη θηλυκότητα με τη μορφή μιας συναρπαστικής γυναίκας-αμαζόνας, που αποκτά ζωή μέσα από την ανάμνηση του κορσέ, ένα επαναλαμβανόμενο θέμα που κυριαρχεί στις συλλογές του για σχεδόν 40 χρόνια. Ένα μοναδικό άρωμα με floral και ανατολίτικες νότες, που είναι αισθησιακό και ταυτόχρονα γλυκό.

Le Male: Ο Γάλλος σχεδιαστής αποτίει φόρο τιμής σε μια εμβληματική φιγούρα που για χρόνια αποτελεί την πηγή έμπνευσής του: το ναύτη. Το Le Male, αρρενωπό όσο και σέξι, είναι ένα άρωμα που προσφέρει μια αντικομφορμιστική αίσθηση αρσενικής γοητείας. Η λεβάντα παραπέμπει στην οικεία μυρωδιά του σαπουνιού, η οποία ενισχύεται από την αισθησιακή βανίλια.

error: Content is protected !!