ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sophia enjoy thinking!

Η παρουσία στην ελληνική αγορά έχει ξεκινήσει δειλά και παρουσιάζεται επιλεκτικά και σε συγκεκριμένα σημεία οπού ταιριάζουν με το concept μας και την όλη φιλοσοφία.
Η SOPHIA enjoy thinking, είναι ταυτόχρονα ένα brand  και μια δημιουργική πρωτοβουλία που αγωνίζεται για την ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσα από το ηθικό εμπόριο αλλά και συνεργασίες με άλλους Έλληνες καλλιτέχνες και σχεδιαστές.

SO2OK
Ταιριάζοντας αθάνατους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας με τις σύγχρονες τάσεις του lifestyle, η σχεδιάστρια Αλεξάνδρα, δημιούργησε την πρωτότυπη συλλογή Eternity Today.

SO5OK

Η νέα συλλογη Philosophia, αυτή που θα παρουσιάσουμε στο Pop Up Project: Christmas at the Museum, είναι πρωτότυπη, διαφορετική, τολμηρή ως concept, που όμως φορά διακριτικά και με κομψότητα την ελληνικότητά της.

SO4OK

SO6OK

Διακοσμητικά είδη σπιτιού, πορσελάνινα σερβίτσια, έργα τέχνης και είδη lifestyle, ένδυση και χαρτικά  φιλοξενούν διαλεχτές ελληνικές λέξεις — harmony,dialogue, utopia, ecstasy— που κανείς ξένος δεν χρειάζεται λεξικό για να καταλάβει. Για πρώτη φορά, κάνουν την εμφάνισή τους και παιχνίδια μνήμης και διαλόγου, όχι μόνο γιατί το “Enjoy Thinking» ήταν το σύνθημά μας από την αρχή αλλά και γιατί, το σωστό να λέγεται, είναι πολύ διασκεδαστικά.

SO3OK

Κατασκευασμένα στην Ελλάδα και στην πλειονότητά τους χειροποίητα, σε χρώματα καθαρά, απλές γραμμές και ποιοτικά υλικά, τα είδη της Philosophia —φλιτζάνια cappuccino, γλυπτά, μαξιλαράκια, τσάντες, μολύβια και άλλα— είναι ιδανικά για το μοντέρνο, χαλαρό lifestyle. Και το καλύτερο, πρωτοτυπούν, παντρεύοντας το χρηστικό με το ουσιαστικό, προτείνοντας τον ελληνικό γραπτό λόγο και τα νοήματά του σαν ακόμη μία σπιτική απόλαυση.

H Sophia το νέο εγχείρημα της εταιρίας μας και της σχεδιάστριας Αλεξάνδρας, εχει παρουσιαστεί 4 φορές στην έκθεση Maison & Objet του Παρισιού με μεγάλη επιτυχία και βρίσκεται ήδη σε museum strores, concept stores & high end stores σε Ευρώπη , Αμερική, Ιαπωνία, Κίνα, Αυστραλία.

SP6OK

Την Συλλογή θα την βρείτε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στο  Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!