ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sophia Enjoy Thinking: Το σύγχρονο lifestyle του ελληνικού πολιτισμού!

Η SOPHIA Enjoy Thinking τα τελευταία τρία χρόνια αναδεικνύει τον ελληνικό πολιτισμό μέσω της δημιουργίας ξεχωριστών αντικειμένων σύγχρονου lifestyle. Έχοντας ήδη ταξιδέψει με την συλλογή Eternity Today σε παραπάνω από 35 χώρες, εξελίσσοντας την φιλοσοφία και κάνει ένα ακόμα δημιουργικό βήμα με την νέα σειρά Eternal, βασισμένη στη φιλοσοφία του brand.

Η συλλογή Eternal είναι μια exclusive συλλογή που συνδυάζει την ομορφιά, την σοφία και την διαχρονικότητα του αρχαίου Ελληνικού με τον μοντέρνο σχεδιασμό. Σύγχρονα γεωμετρικά σχέδια ή abstract μοτίβα, πλαισιώνουν μυθικούς ήρωες και αρχαιοελληνικές θεότητες, πρεσβευτές της Χρυσής Εποχής, για να διακοσμήσουν τα εξαίρετα art de la table είδη, και home και fashion accessories.

Τα πρωτότυπα αξεσουάρ που δημιούργησε η σχεδιάστρια Αλεξάνδρα υποκλίνονται στη χρυσή εποχή της Ελλάδας αλλά είναι γεννημένα για να κατοικούν στο σήμερα, συνθέτοντας χώρους με μοντέρνο στιλ και αίσθηση κοσμοπολίτικης φιλοξενίας.

Η συλλογή περιλαμβάνει art de la table είδη- πρωτότυπα πιάτα τοίχου και σερβιρίσματος, κούπες και φλυτζάνια με αρχαιοελληνικά μοτίβα σε σύγχρονο ύφος, τα οποία θα μετατρέψουν τον χώρο σας σε ένα αέναο ταξίδι σύγχρονης αισθητικής.

Την συλλογή ολοκληρώνουν lifestyle αξεσουάρ – shopper bags, pouches, clutch bags, tote bags – για κάθε περιεχόμενο – απο Ipad μέχρι μαγιώ– και για όλες τις ώρες της ημέρας, όπως και μαξιλάρια απο ζακάρ και digital printed υφάσματα σε μοναδικά σχέδια, συνδυασμούς και χρώματα.

Όλα τα είδη είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα και σε αρμονία με την φιλοσοφία της SOPHIA Enjoy Thinking που συστήνει την ομορφιά και την αυθεντικότητα των κλασσικών ελληνικών στοιχείων μέσα απο ένα άκρως μοντέρνο πρίσμα.

Η Eternal θα παρουσιαστεί στην έκθεση Maison & Objet στο Παρίσι απο τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου στο Hall 6 – Stand N8.

error: Content is protected !!