ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Some like it HAUTE!» Δοκιμάσαμε την cuisine Bistronomique του Geoffrey Rembert!

Ο γνωστός Γάλλος chef Geoffrey Rembert με συνεργασίες στο Tour d’Argent , στο Le Bristol Paris και στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat, ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St.George Lycabettus το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως Καλύτερη θέα στην Ευρώπη!

Το τραπέζι μας με όλη την Αθήνα στην ποδιά του St.George Lycabettus

To Fay’s Control ήταν εκεί και δοκίμασε τις “Haute” δημιουργίες του star chef!

Follow me…

Με τον γνωστό Γάλλο chef Geoffrey Rembert

O Geoffrey Rembert , μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο δημιούργησαν το ελληνογαλλλικό μένου degustation «Some like it HAUTE! » Paris – Athènes.

Οι Chef Γιάννης Ντούρος, Βασίλης Μήλιος, Geoffrey Rembert

Το αγαπημένο ξενοδοχείο του Λυκαβηττού, διoργάνωσε δύο Ελληνογαλλικές βραδιές γευσιγνωσίας με την παρουσία του Γάλλου πρέσβη Patrick Maisonnave , την σύζυγo του Κα. Νάντια Sartawi, την κα. Λίζα Έβερτ, κα. Μαρία Χατζηνάσιου , Pascal Iakovou, κ.Μανάλη του Ελληνογαλλικού επιμελητηρίου, τους πρέσβεις κ.Γιώργος Σαββαϊδης και ο κ. Γεωργούντζος με την συζυγό του Κατερίνα, την Ειρήνη Νικολοπούλου, την Φαίη Μπέη, τον Στράτο Τζώρτζογλου, τη Σοφία Μαριόλα, τον Σπύρο Πώρο, τον Παντελή Κοντογιάννη κ.α

Σπύρος Πώρος

AE Πρέσβης της Γαλλίας, Κ.Patrick Maisonnave , Geoffrey Rembert, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Γιάννης Ντούρος

Μαρία Χατζηνάσιου

Ειρήνη Νικολοπούλου

Ανδρονίκη Κολοβού, Χάρις Μακράκου, Ρενέ Νόστη, Κατερίνα Μαντά

Φαίη Πέτροβα , Κατερίνα Μανάλη, Γέλη Αγγελοπούλου , Pascal Lakoboy, κ. Σαββαίδης

Στράτος Τζόρτζογλου, Σοφία Μαριόλα

Παντελής Κοντογιάννης, Άντα Ηλιοπούλου, Σπύρος Πώρος. Η Άντα Ηλιοπούλου μεσολάβησε ώστε να έρθει ο Γάλλος σεφ στην Ελλάδα

Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy, casual -fine dining & quality food, στο μενού ξεχωρίσαμε γαλλικές γεύσεις, όπως Χτένια St.Jacques στο τηγάνι, πράσα μπρεζέ & αχλάδι, αλλά και καθαρά ελληνικές γεύσεις, όπως Γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο, λεμόνι και μελωμένη ντομάτα, τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά Ελληνικά & Γαλλικά κρασιά.

Champagne & Fraises Amuse Bouche

Prodessert

Με την Τζένη Αγιανδρίτη

Το γαστρονομικό ταξίδι στο Παρίσι μέσα από το Menu Degustation «Some like it HAUTE!» θα πραγματοποιείται καθημερινά στο La Suite Lounge, και σε συνδυασμό με την θέα της φωτισμένης Αθήνας, είναι μία πρόταση που αξίζει να δοκιμάσετε.

error: Content is protected !!