ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sognare: Press Day για τη πρώτη συλλογή της Eva Varakis!

Με ένα ιδιαίτερο Press Day στο Semiramis Hotel συστήθηκε για πρώτη φορά το νέο ελληνικό swimwear brand Sognare. Εκπρόσωποι του Τύπου, καταξιωμένες bloggers και λαμπερές παρουσίες από το χώρο του θεάματος έδωσαν το παρών στην εκδήλωση προκειμένου να βιώσουν την απόλυτη πολυτέλεια που προσφέρει η πρώτη Συλλογή της ανερχόμενης σχεδιάστριας Eva Varakis.

Η σχεδιάστρια των Sognare, Eva Varakis

Υπό τη δροσιστική σκιά του χώρου Pergola, που προσέφερε μία ανάσα μέσα στον απρόσμενο καύσωνα της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον πολυτελή κόσμο που οραματίστηκε η σχεδιάστρια και να εκτιμήσουν την εκπληκτική ποιότητα της Συλλογής από κοντά.

Με φανερές τις στιλιστικές επιρροές από ιστορικές κινηματογραφικές παρουσίες, όπως η καλοσχηματισμένη φιγούρα της Bardot και τα κορίτσια του James Bond, τα μαγιό της Συλλογής Sognare είναι αισθησιακά και λαμπερά, χωρίς να είναι φλύαρα. Ο σοφιστικέ σχεδιασμός και τα στρατηγικά κοψίματα των μαγιό, που κάνουν fashion statement σε κάθε εμφάνιση, συντελούν στην ανάδειξη του brand Sognare ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα στο χώρο της Ελληνικής Μόδας.

Η Φιλιώ Μέτση

Μακιγιάζ από την ERRE DUE

Η αίσθηση των καλοκαιρινών στιγμών ενισχύθηκε από την ταυτόχρονη παρουσία των makeup artists της ERRE DUE, οι οποίες μεταμόρφωσαν τις καλεσμένες σε σύγχρονες γοργόνες με τη Συλλογή Mermaid Vibes ή έδωσαν τη δική τους glam πινελιά μέσω της Συλλογής African Summer.

Η Θωμαΐς Απέργη

Ρούλα Σταματοπούλου

Κατερίνα Μανωλαράκη και η Τζώρτζια Συναχερή

Μυρτώ Κάζη

Η Γεωργία Παντελέ και η Ίρις Λεονταρίτη

error: Content is protected !!