ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

So Many Events So Little Time!

Το Nikkei σε Κολωνάκι και Μύκονο συγκεντρώνει τις καλύτερες γεύσεις από την εκλεπτυσμένη κουζίνα της Ιαπωνίας και τις συνδυάζει με την εκρηκτική περουβιανή γεύση. Λαμπερά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επισκέφτονταικατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δύο εστιατόρια. Στην φωτογραφία, ο Joel Mati της Λίβερπουλ με το προσωπικό του Nikkei στη Μύκονο, ενώ σε αυτή του εξωφύλλου, οι Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Λάκης Γαβαλάς, Υβόννη Ντόστα, Χριστιάνα Γαργαροπούλου στο Nikkei της Αθήνας.

Συμπληρώνοντας 45 χρόνια εκπαιδευτικής πορείας στην Ελλάδα και τον αριθμό ορόσημο των 25.000 σπουδαστών, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΑΚΜΗ» παρουσίασε σε πανηγυρική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι, τα σημαντικά επιτεύγματα που τον έφεραν στην κορυφή.
Στην φωτογραφία: Καλλιόπη Ροδοπούλου – Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ

Με παρουσία σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερα από 180 προγράμματα σπουδών, 18 διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες υπεροχής, 24 κτίρια ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνεργασία με 5.500 επιχειρήσεις , απασχολώντας περισσότερους από 1.800 εργαζόμενους , ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα.
Στην φωτογραφία: Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Ένωση Μαζί για το Παιδί – Καλλιόπη Ροδοπούλου – Βάνα Λαβίδα, Σωματείο MDA Hellas

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας με κορυφαίες ΜΚΟ της χώρας από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου κα Καλλιόπη Ροδοπούλου, στο πλαίσιο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι ΜΚΟ, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ δεσμεύεται να τις υποστηρίζει με την παροχή εθελοντών από όλο το εκπαιδευτικό φάσμα, τη χορήγηση υποτροφιών και προνομιακών διδάκτρων και τη διάθεση των εγκαταστάσεών του προς χρήση από αυτές.
Στην φωτογραφία: Ηρώ Κόβα – Μαριάννα Μόσχου, Σωματείο ΕΛΕΠΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο διεθνές συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής Live Makeover Symposium, το οποίο διοργανώνεται από τους κ. Αθανάσιο Σκούρα, Χειρ. ΩΡΛ, & κ. Γιώργο Σκούρα, Πλαστικό Χειρουργό.
Κατά τη διάρκεια του κορυφαίου αυτού επιστημονικού γεγονότος, παρουσιάστηκαν ζωντανά 13 επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής, που πραγματοποιήθηκαν από τους κ. Αθανάσιο Σκούρα (Ρινοπλαστική) & κ. Γιώργο Σκούρα (Facelift), καθώς και από κορυφαίους Πλαστικούς & ΩΡΛ Χειρουργούς από το εξωτερικό.
Στο συνέδριο, συμμετείχαν χειρουργοί από 30 χώρες, ενώ ζωντανά χειρούργησε και ο Dr. Paul Nassif, Facial Plastic Surgeon, πρωταγωνιστής του reality Botched, του Ε!Entertainment.
Στην φωτογραφία: Οι διοργανωτές Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ, Γιώργος Σκούρας, Πλαστικός Χειρουργός, με τον ομιλητή του συνεδρίου Paul Nassif, Facial Plastic Surgeon,  στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Ο Paul Nassif, με την Έλενα Σκούρα, Executive Director του συνεδρίου & τον Γιώργο Σκούρα, διοργανωτή του συνεδρίου, στο Gala Dinner του συνεδρίου, στο εστιατόριο Varoulko Seaside

Ο κορυφαίος κατασκευαστής ρολογιών HUBLOT και τα κοσμηματοπωλεία GOFAS, ετοιμάζουν μια μοναδική βραδιά στη Μύκονο, στις 18 Ιουλίου. Η παράδοση και η εμπειρία θα συνθέσουν ένα μοναδικό ταξίδι υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας! Ο κος Γιάννης Γκόφας επιμελείται κάθε λεπτομέρεια του επερχόμενου event, αφού ο ίδιος θέλει να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις του καλοκαιριού.
Στην φωτογραφία, ο Γιάννης Γκόφας με τον Ricardo Guadalupe

Στον πεζόδρομο της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο Ωδείο του Ηρώδη Αττικού, ευρύτερα γνωστό ως «Ηρώδειο», βρέθηκαν μεγάλα ονόματα της Λυρικής Σκηνής. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που παρακολούθησαν την παράσταση “Νόρμα” του Μπελλίνι ήταν ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς, η υψίφωνος Έλενα Κελεσίδη, η μεσόφωνος Λυδία Λυμπεροπούλου, ο Γιώργος Ντάβλας και η υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη.
Στην φωτογραφία: Χριστίνα Γιαννακοπούλου, Δημήτρης Πλατανιάς, Έλενα Κελεσίδη, Γιώργος Ντάβλας, Βασιλική Καραγιάννη, Λυδία Λυμπεροπούλου, Τάτη Μποκοτσή

Ιδρυτική βραδιά (ΛΑΕΔ- Λέσχη αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων) της Νέας Λέσχης KIFISSIA ANNE SULLIVAN των Lions, της μεγαλύτερης Ανθρωπιστικής οργάνωσης παγκοσμίως, που πρωτοστατούν στον αγώνα κατά της τυφλότητας και μάχονται για μια καλύτερη όραση.
Με Ιδρύτρια την δημοσιογράφο Ευρυδίκη-Πόθου-Σφακιανάκη και Πρόεδρο τον Dr Στυλιανό Καρδιτσά (χειρουργό Οφθαλμίατρο) και ανάδοχο την Λέσχη Helen Keller, σύμβολο των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Έτσι η Anne Sullivan συναντά την Helen Keller, μια μαγική επίδραση του δασκάλου προς τον μαθητή του. Καλοτάξιδη! Ένα κύτταρο κοινωνικής προσφοράς.
Στη φωτογραφία: ΚΑΙΤΗ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ, ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ, ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ, ΕΛΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Η καθηγήτρια Κλεοπάτρα Νακοπούλου παρουσίασε στη Νίκαια της Γαλλίας, την CLEOPATRA TECHNIQUE TM, εκπαιδεύοντας 120 ιατρούς και οδοντιάτρους από όλο 20 διαφορετικές χώρες. Η τεχνική αυτή αφορά την αναγέννηση του δέρματος και είναι ο πλέον ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος στη σύγχρονη αναγεννητική ιατρική.
Στην φωτογραφία: Elisa Choukroun, Κλεοπάτρα Νακοπούλου

Με τη συμμετοχή 45 αθλητών που αγωνίστηκαν ισομερώς στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο, ολοκληρώθηκε στην Καστοριά, μεταξύ 21-23 Ιουνίου, το νέο τρίαθλο, το ISOMAN presented by G, με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Στο ISOMAN, που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αγωνίστηκε η elite του ελληνικού τριάθλου. Περισσότεροι από χίλιοι θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα, ενώ 95 εθελοντές και 5 εθελοντικοί φορείς φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Κατά τη διάρκεια του επίσημου συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής, η Turkish Airlines βραβεύτηκε με το βραβείο της Μεταφορικής Εταιρείας της χρονιάς για το 2018. Πετώντας στις περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, με 310 προορισμούς σε 124 χώρες, η Turkish Airlines έλαβε το βραβείο ως αναγνώριση των ηγετικών πρακτικών και καινοτόμων πρωτοβουλιών για την προώθηση των Ελληνικών προορισμών που εξυπηρετεί το δίκτυό της.

Τέλος, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία κατεβαίνει στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, η Νόνη (Παναγιώτα) Δούνια.
Η Πειραιώτισσα, Νόνη Δούνια, θέλοντας να συνεισφέρει ακόμη περισσότερο στα κοινά, θέτει την υποψηφιότητά της με προτεραιότητα την επιστροφή στην κανονικότητα. Στη ζωή που θα επιτρέψει στους πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς στην πόλη τους. Στην πρόοδο των παιδιών τα οποία πρέπει επιτέλους να έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν στην πατρίδα τους ώστε να μην υποχρεώνονται να φεύγουν στο εξωτερικό. Στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που έχει ο τουρισμός τόσο στον Πειραιά όσο και στα νησιά της εκλογικής περιφέρειάς της.

Happy July!!!

error: Content is protected !!