Η Smaragdi στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”!

08/05/2017 • GET

Η σχεδιάστρια Σμαράγδη Χερχελετζάκη του label “Smaragdi” -Εταιρεία ελληνικού πολυτελούς χειροποίητου πλεκτού- εγκαινιάζει για το 2017 την παρουσία της στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun” με ανοικτή πρόσκληση σε όσες αγαπούν το χειροποίητο πλεκτό και επιθυμούν να καταπλήξουν με τις εμφανίσεις τους το καλοκαίρι στην πόλη και στις παραλίες.


Η συλλογή που θα παρουσιάσει αποτελείται από crochet bikini, tops, καφτάνια, φούστες, μπλούζες, ζακέτες και φορέματα. Τα σχέδια της χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα, κομψότητα, ρομαντισμό, συνδυάζοντας την γυναικεία θηλυκότητα με μια girlie διάθεση.
Η σχεδιάστρια εμπνέεται από τις χρωματικές παλέτες της φύσης, και ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, χρησιμοποιεί τεχνικές παραδοσιακής πλεκτικής με σύγχρονο τρόπο. Συνθέτει και δημιουργεί ποιοτικά, πολυτελή και μοναδικά νήματα από μετάξι, βαμβάκι και lurex.


Η εσωτερική της ανάγκη για δημιουργικότητα και η αγάπη της για το χειροποίητο πλεκτό την έχουν καταξιώσει στο χώρο της μόδας τις τελευταίες δεκαετίες και της δίνουν την ώθηση να συνεχίζει με τον ίδιο ενθουσιασμό και αγάπη.


Η συλλογή αποτελείται από τις ενότητες:

“Golden Sun” –Boho chic luxury collection με μπεζ και χρυσά νήματα.
“Colorful Garden” – Joyful mood collection σε απαλές ή έντονες αποχρώσεις.
“Dreaming peacefully” – Elegant collection σε λευκά και μπλε χρώματα.

Σμαράγδη Χερχελετζάκη smaragdi@live.com 6972012460 

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Spread the news! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons