ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Small Change, Big Difference”…

Αυτή και αν είναι μία άκρως ελπιδοφόρα πρωτοβουλία…

Οι πελάτες του Hilton Αθηνών βοήθησαν σημαντικά στο να βελτιωθεί η ζωή πολλών παιδιών αλλά και νέων ανθρώπων που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, συγκεντρώνοντας €2,916.74 μέσω της φιλανθρωπικής καμπάνιας του Hilton in the Community Foundation.

Η καμπάνια με τίτλο “Small Change, Big Difference” -μικρή διαφορά στον λογαριασμό σας, μεγάλη αλλαγή στη ζωή των παιδιών- διεξήχθη παράλληλα σε 144 ξενοδοχεία της αλυσίδας Hilton, σε 21 χώρες της Ευρώπης, από τον Οκτώβρη έως το Δεκέμβρη του 2012. Μέσω της καμπάνιας συγκεντρώθηκαν συνολικά περισσότερα από €177.500, ένα ποσό που θα αλλάξει σημαντικά τις ζωές πολλών νέων ανθρώπων.

Τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Hilton Worldwide προσκάλεσαν τους πελάτες που διέμειναν σε αυτά να προσφέρουν €1 μέσω του λογαριασμού διαμονής τους. Από την έναρξή της, το 2004, η καμπάνια έχει συγκεντρώσει πάνω από €1,33 εκατομμύρια για φιλανθρωπικές δράσεις που αφορούν τα παιδιά.

hilton

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το ξενοδοχείο της Αθήνας το 2012 προσφέρθηκαν στον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για να καλυφθεί μέρος του λειτουργικού κόστους του νέου εκπαιδευτικού του κέντρου στο Αίγιο.
Χάρη στην εθελοντική δράση των μελών του, το Hilton in the Community Foundation στηρίζει παιδιά στην Ελλάδα από το 2009, με προσφορές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως η ΕΛΕΠΑΠ, το Μαζί για το Παιδί και η ΦΛΟΓΑ.

error: Content is protected !!