ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Skipper ONDECK σε coffee table magazine!

Στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένα σημεία διανομής βρίσκεται πλέον το Skipper ONDECK, το κορυφαίο media brand για το Σκάφος και τη Θαλάσσια αναψυχή. Η Έντυπη έκδοση έρχεται να συμπληρώσει την δραστηριότητα στο web και στο mobile/tablet.

1

Το Skipper ONDECK κυκλοφορεί στα αγγλικά 4 φορές το χρόνο σε μια πολυτελή έντυπη έκδοση μεγάλου φορμά ως «coffee table magazine» (24×32.5εκ.) με illustration χαρτί όπου σε συνδυασμό με την επιλεγμένη ύλη προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία ανάγνωσης.

35
O συντακτική ομάδα του Skipper ONDECK με επικεφαλής τον Γεράσιμο Γερολυμάτο – από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους yachting στην Ευρώπη με συνεργασίες και δυναμική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό- προσφέρει μια ανάγλυφη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τα δρώμενα της παγκόσμιας ναυπηγικής κοινότητας με έμφαση σε σκάφη άνω των 10 μέτρων – μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά.

246

Sky Lounge- Leisure Section: Από το yachting δεν μπορεί να λείπουν οι επιλεγμένες προτάσεις, όπως το Design, η Αρχιτεκτονική, η Γαστρονομία, η Τέχνη και οι νέες τάσεις. Όλα αυτά συγκεντρωμένα στην πιο ενημερωμένη luxury & leisure ενότητα, το Sky Lounge το οποίο έχει ξεχωριστό εξώφυλλο και μια δυνατή ομάδα που ανακαλύπτει και ταξιδεύει τους αναγνώστες σε κάθε τεύχος.

Τα σκάφη που πρωταγωνιστούν πλαισιώνονται από ζωντανά άρθρα, τεχνικά θέματα, ταξιδιωτικά αλλά και εις βάθος οικονομικές αναλύσεις.

error: Content is protected !!