ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Skincare Press Event από την dermagenetic αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος!

Η dermagenetic, ο ειδικός στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με βάση την κυτταρική ενέργεια και με εξατομικευμένες φόρμουλες που ενισχύουν τους αυτόλογους μηχανισμούς κυτταρικής επιδιόρθωσης, διοργάνωσε το απόλυτο Skincare Event, χθες το μεσημέρι, στο The K Project.
Το Fay’s Control ήταν εκεί.

Από την στιγμή που έλαβα την πρόσκληση για το συγκεκριμένο Press Event ανυπομονούσα για την ημέρα της διεξαγωγής του. Είχα ακούσει πολλά για την dermagenetic, κυρίως για το όραμα της, που ξεφεύγοντας από την “πεπατημένη”, δεν είναι άλλο από τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, που προάγουν την υγεία του δέρματος και διεγείρουν τους αυτόλογους μηχανισμούς επιδιόρθωσης μέσω του μικροβιώματος, επαναφέροντας και ρυθμίζοντας την ισορροπία του. Για τον (πλέον ανταγωνιστικό) κόσμο της κοσμετολογίας και της αισθητικής, να μαθαίνεις πως η ανάπτυξη των προϊόντων ενός brand βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε επιστημονικά δεδομένα και σε έρευνες που γίνονται διεθνώς, ενώ η έμπειρη επιστημονική ομάδα του αναπτύσσει διαρκώς καινοτόμες μεθόδους στον τομέα της ιατρικής αισθητικής και κοσμετολογίας που ενισχύουν αποτελεσματικά την υγεία του δέρματος, είναι big news, οπότε η ανταπόκριση μου στο χθεσινό press event της dermagenetic, στο επιβλητικό νεοκλασικό που στεγάζεται το The K Project στην Κηφισιά, ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Χθες το μεσημέρι στο The K Project

“Η dermagenetic έχει αναπτύξει ειδικούς μηχανισμούς και δημιουργεί εξατομικευμένες φόρμουλες, οι οποίες βοηθούν στη διόρθωση των βλαβών του δέρματος που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου. Τα προϊόντα dermagenetic είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω των επαγγελματιών υγείας του δέρματος (ιατροί και αισθητικοί ) στους οποίους φροντίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα με συνεχείς εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και ενημερώσεις γύρω από τις σύγχρονες τάσεις και καινοτομίες, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” ακούω δίπλα μου τον Άγγελο Κανακόπουλο, Founder της dermagenetic, να λέει σε μία παρέα που αποτελείται από τον “αφρό” του beauty blogging, πριν έρθει κοντά μου, να μου συστηθεί.

Η owner του Lab in the Box, Πόπη Αναστοπούλου, η Γενική Διευθύντρια της dermagenetic, Κωνσταντίνα Κανακοπούλου, ο Founder της dermagenetic, Άγγελος Κανακόπουλος και η Αισθητικός, Κοσμητολόγος στο Derma Care Center, Μαρία Παπαδοπούλου

Η εταιρεία διαθέτει παρουσία σε 70 χώρες παγκοσμίως και ειδικεύεται 28 χρόνια στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που προάγουν την υγεία του δέρματος. Τα προϊόντα της dermagenetic αναπτύσσονται αποκλειστικά με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και διεθνείς έρευνες, ώστε να επιτυγχάνουν την ενίσχυση του μικροβιώματος του δέρματος, επαναφέροντας και ρυθμίζοντας την ομοιοστασία του. Αυτές οι καινοτομίες μάλιστα σάρωσαν στα Αesthetic Awards 2023, κατακτώντας 6 βραβεία σε ισάριθμες κατηγορίες.

Η makeup artist & Influencer, Ρούλα Σταματοπούλου

Από τα μυστικά ομορφιάς βασισμένα στην υγεία των κυττάρων του δέρματος, μέχρι τις λύσεις για τη σωστή και ολοκληρωμένη θεραπεία του, η επιστημονική ομάδα της dermagenetic μας έδωσε απαντήσεις και ενημέρωσε τις beauty & lifetsyle editors, οι οποίοι είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε on the spot τα εξαιρετικά αυτά προϊόντα. Παράλληλα, σε διαμορφωμένο beautycornerμε το υπερσύγχρονο skinscanner της dermagenetic είχαμε τη δυνατότητα μέσα σε λίγα λεπτά να μάθουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του δέρματός μας και να λάβουμε προσωποποιημένες συμβουλές.

Ο Άγγελος Κανακόπουλος μας μυεί στην φιλοσοφία της dermagenetic

H επιστημονική ομάδα της dermagenetic μας έδωσε απαντήσεις και ενημέρωσε τις beauty & lifetsyle editors, οι οποίοι είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε on the spot τα εξαιρετικά αυτά προϊόντα

Λίγες ώρες μετά, και λίγο πριν αναχωρήσω από το το event, ο Άγγελος Κανακόπουλος, Founder της dermagenetic, με αποχαιρετάει τονίζοντας μου «Η dermagenetic αποτελεί ένα μοναδικό concept που από το 1995 μέχρι και σήμερα διαθέτει λύσεις του κοινού εντός και εκτός Ελλάδας. Όραμά μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα που ενισχύουν την κυτταρική ενέργεια αποκαθιστώντας την υγεία του δέρματος. Αυτή η ενέργεια ρυθμίζει την ομοιοστασία του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αυτόλογη επιδιόρθωση βλαβών που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου. Όλοι γνωρίζουμε πλέον το ρόλο του μικροβιώματος και τη συμβολή του στην κυτταρική ενέργεια και υγεία. Χωρίς αυτό δε θα υπήρχε ζωή στον πλανήτη μας. Τα προϊόντα που δημιουργούμε όχι μόνο το σέβονται καθ‘ ότι είναι θετικά ή αρνητικά ιονισμένα ανάλογα το πρόβλημα, αλλά το ενισχύουν διότι δρουν βιομιμιτικά.» Πως να μην εμπιστευτείς το όραμα της dermagenetic?

error: Content is protected !!