ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η La Prairie αναζητά την Αρμονία μέσα από το κίνημα Bauhaus!

Αρμονία: μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με την φύση, μια συμφωνία στοιχείων, ξεχωριστή αλλά ενωμένη. Από αμνημονεύτων χρόνων, οι καλλιτέχνες επιδιώκουν την αρμονία, θέλοντας να δημιουργήσουν μια δυναμική ισορροπία. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η αρμονία επιδιώκεται από πολλούς, λίγοι την κατακτούν. Τελειοποιείται από το Bauhaus – ένα καλλιτεχνικό κίνημα που διέπεται από τις αρχές της αρμονίας – από τον κανόνα στη λειτουργικότητα, από το συναίσθημα στη λογική, από την τέχνη στην επιστήμη.
Εμπνευσμένη από το Bauhaus, η La Prairie προσπάθησε να κατακτήσει την αρμονία της νιότης – μια αρμονία που είναι φευγαλέα. Αυτή η επιστημονική αναζήτηση κορυφώθηκε σε μια σημαντική ανακάλυψη με επίκεντρο τους συνδέσμους του δέρματος – τους κάθετους πυλώνες της επιδερμίδας. Οι σύνδεσμοι της επιδερμίδας συσχετίζονται άμεσα με τη δομική σταθερότητα του προσώπου ολοκληρώνοντας την αρμονία του. Το 2022, η La Prairie έδωσε το έναυσμα για μία νέα εποχή στην ανόρθωση & σύσφιξη εστιάζοντας σε αυτούς τους κάθετους συνδέσμους της επιδερμίδας.

ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

Η αρχιτεκτονική του δέρματος αποτελείται από πολλά οριζόντια και κάθετα στοιχεία, με τα κάθετα στοιχεία να αποτελούν τους συνδέσμους της επιδερμίδας. Οι σύνδεσμοι του δέρματος είναι μοναδικά δομικά στοιχεία που σχηματίζουν ένα εύκαμπτο αλλά ισχυρό δίκτυο στα επιδερμικά στρώματα. Είναι απαραίτητοι για τη δομική σταθερότητα του δέρματος καθώς θέτουν τα θεμέλια στη βάση της επιδερμίδας. Με το πέρασμα του χρόνου, οι σύνδεσμοι εξασθενούν με αποτέλεσμα το δέρμα να ακολουθεί την πτωτική φορά της βαρύτητας. Η επιδερμίδα χαλαρώνει, η σφριγηλότητα και το περίγραμμα χάνονται και ο σχηματισμός βαθιών ρυτίδων επιταχύνεται. Δεδομένης της θεμελιώδους σημασίας τους, οι επιστήμονες της La Prairie σύναψαν μια συνεργασία με ένα ελβετικό βιοαναλυτικό εργαστήριο για να αναπτύξουν πρωτοποριακά πρωτόκολλα δοκιμών που τους επέτρεψαν να κατανοήσουν εις βάθος τη σύσταση των συνδέσμων της επιδερμίδας.

ΕΝΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας καταδεικνύουν κατηγορηματικά ότι η γήρανση του δέρματος μπορεί να ανασταλεί και η δομή του να γίνει πιο πυκνή, αντιστρέφοντας τις επιπτώσεις του χρόνου. Σύμφωνα με το παραπάνω, η La Prairie δημιούργησε ένα μοναδικό μείγμα χαβιαριού, υψηλής αποτελεσματικότητας, με σκοπό την αύξηση της πυκνότητας της επιδερμίδας.
Το αποτέλεσμα είναι το Caviar Infinite, στο οποίο συνοψίζονται τριάντα πέντε χρόνια επιστήμης χαβιαριού.

Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ, ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Εμπλουτισμένο με Caviar Infinite, το Skin Caviar Harmony L’Extrait συμβολίζει μια νέα εποχή στην ανόρθωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.
Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη σύνθεση αποτελούμενη από εμφανή σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται απαλά από την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή τους. Η υφή του Skin Caviar Harmony L’Extrait έχει την εξαιρετική ιδιότητα να μεταμορφώνεται σε ένα ανάλαφρο πέπλο που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και δημιουργεί άμεσα μία αίσθηση σύσφιξης προσφέροντας ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Με την πάροδο του χρόνου, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται εκ νέου σμιλεμένο, ο όγκος ανακτάται και η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται. Η αρμονία της νεότητας τελειοποιείται.
Το τελετουργικό της συλλογής Skin Caviar ξεκινά με την εφαρμογή του Skin Caviar Harmony L’Extrait αφού πρώτα έχουν ολοκληρωθεί τα βήματα του καθαρισμού και της τόνωσης της επιδερμίδας και έχει τοποθετηθεί η λοσιόν Skin Caviar Essence-in-Lotion. Η τελετουργία ολοκληρώνεται, με το Skin Caviar Liquid Lift και την Skin Caviar Luxe Cream για ακόμα καλύτερα & πιο ορατά αποτελέσματα. Η τελετουργία ανόρθωσης και σύσφιξης περνά σε μια νέα διάσταση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η μοναδική συνάντηση μεταξύ του Οίκου της La Prairie και της Nikkie de Saint Phalle, μιας τολμηρής, πρωτοποριακής και οραματίστριας καλλιτέχνιδος οδήγησε στο να αγκαλιάσει ο Οίκος της δύναμη του μπλε του κοβαλτίου, το χαρακτηριστικό & αγαπημένο χρώμα της Niki de Saint Phalle για την τολμηρή συλλογή Skin Caviar. Εμπνευσμένος από το κίνημα Bauhaus, ο σχεδιασμός της συσκευασίας του Skin Caviar Harmony L’Extrait είναι μια δυναμική δυαδικότητα μορφής και λειτουργίας. Πρόκειται για ένα γυάλινο φιαλίδιο στο τυπικό χρώμα μπλε του κοβαλτίου που εγκλωβίζει την ισχυρή φόρμουλα βαθιά μέσα του, ενώ η αντανάκλασή του δημιουργεί την εντύπωση αναμφισβήτητης αρμονίας.

THE WOMEN BAUHAUS COLLECTIVE ΑΠΟ ΤΗ LA PRAIRIE

Το κίνημα Bauhaus ανέκαθεν ενέπνεε τους κώδικες του Οίκου La Prairie μέσω της φιλοσοφίας του και των γνωστικών αντικειμένων που το χαρακτηρίζουν. Αν και το κίνημα ήταν προοδευτικό ως προς την καλλιτεχνική έκφραση και το εκπαιδευτικό του παράδειγμα, οι γυναίκες του Bauhaus πολύ συχνά επισκιάζονταν από τους άνδρες συναδέλφους τους. Παρά αυτά τα εμπόδια, οι γυναίκες διέπρεψαν στο Bauhaus.

Ως φόρο τιμής στο πνεύμα, την κληρονομιά και των γνωστικών αντικειμένων τους, η La Prairie δημιούργησε τη δική της συλλογή ‘The Women Bauhaus Collective’ για να ερμηνεύσει εκ νέου την ατομική δημιουργική επιδίωξη της αρμονίας. Αποδίδοντας φόρο τιμής στις γυναικείες φιγούρες του Bauhaus και εξερευνώντας την αρμονία τους, τα έργα αντικατοπτρίζουν την προσωπική απεικόνιση του ταλέντου της κάθε καλλιτέχνιδας σε μια εκτεταμένη γκάμα μέσων.

Υπό την καθοδήγηση της βραβευμένης σχεδιάστριας Sabine Marcelis, τα πέντε νέα ταλέντα – απόφοιτοι από τις κορυφαίες σχολές τέχνης και σχεδίου στον κόσμο, όπως το ECAL της Ελβετίας, το Ecole des Arts Décoratifs στο Παρίσι, το Central Saint Martins στο Λονδίνο, το Design Institute του Χονγκ Κονγκ και το The School of Design Institute στο Σικάγο – έχουν δημιουργήσει έκαστη ένα μοναδικό ψηφιακό έργο που παρουσιάστηκε σε μια ψηφιακή έκθεση που φιλοξενείται στο laprairie.com.

Πριν από την ψηφιακή έκθεση, τα έργα παρουσιάστηκαν σε μια αποκλειστική σκηνογραφία σχεδιασμένη από την Sabine Marcelis. Οι επισκέπτες έζησαν αυτή την μοναδική εμπειρία στο La Prairie Lounge στο Art Basel στη Βασιλεία, ως μέρος της συνεργασίας του Οίκου με την έκθεση τέχνης. Αυτή η πιο πρόσφατη καλλιτεχνική προσπάθεια αποτέλεσε μια ευκαιρία για τη La Prairie να επεκτείνει την κληρονομιά της πέρα ​από τον κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας, προσφέροντας στις γυναίκες καλλιτέχνες μια πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορούν να εκφράσουν το δικό τους όραμα, για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο αύριο.

Tο νέο προϊόν θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Attica, Hondos Center, Sephora, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα e-shops από 10/10.

error: Content is protected !!