ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Skiathos Palace Cup 2023: Μοναδικές ιστιοπλοϊκές εμπειρίες και φιλοξενία στις πανέμορφες Κουκουναριές!

Το Fay’s Control ήταν ο Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας

Με απόλυτη επιτυχία, σε ένα εκπληκτικό τοπίο και με άψογη φιλοξενία διεξήχθη στη Σκιάθο το Skiathos Palace Cup 2023 το τριήμερο 5-7 Μαϊου, στον πανέμορφο κόλπο των Κουκουναριών.

Ο καιρός ήταν αίθριος, οι συνθήκες εξαιρετικές και ο αγώνας έγινε με full round robin για όλες τις ομάδες και στη συνέχεια οι ημιτελικοί και οι τελικοί καθόρισαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις του αγώνα. Σημαντική συμβολή στην επιτυχία του αγώνα είχε ο εξαιρετικός θαλάσσιος στίβος και ο μοναδικός στον κόσμο βιότοπος των Kουκουναριών.


Μετά από συναρπαστικές ιστιοπλοϊκές μάχες που καθήλωσαν τους θεατές, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Γουργιώτης με την ομάδα του για 2η συνεχόμενη χρονιά και με την υπόσχεση να επιστρέψει και του χρόνου για να διατηρήσει την κυριαρχία και το επαμειβωμενο κύπελλο στην κατοχή του.

Οι τρεις πρώτοι ήταν:
1. Ομάδα του Βασιλείου Γουργιώτη
2. Ομάδα του Σαρκου Ιωάννη
3. Ομάδα του Σάρκου Νίκου

Όλοι οι ιστιοπλόοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον αγώνα, αλλά και την υπέροχη φιλοξενία στο SKIATHOS PALACE που είναι ο Μέγας Χορηγός του αγώνα και πρόσφερε πολυτέλεια πέντε αστέρων ενώ παράλληλα αποτέλεσε και την ιδανική κερκίδα για το Skiathos Palace Cup. Επίσης, οι απονομές και οι εκδηλώσεις του αγώνα έγιναν στο SKIATHOS PALACE που αποτέλεσε για μία ακόμη χρονιά το επίκεντρο του Skiathos Palace Cup.

Το Skiathos Palace Cup 2023 αποτέλεσε τη δεύτερη στάση του φετινού επετειακού Hellenic Match Racing Tour, ενώ τo Race Management είχε ο πολύπειρος προπονητής με Ολυμπιακές επιτυχίες Θανάσης Πινιάρης.

Το Skiathos Palace Cup είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο αγώνας υποστήριξε την οργάνωση www.commonseas.com που ξεκίνησε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου για τη μείωση του πλαστικού που ρυπαίνει τις θάλασσές. Επίσης με επιτυχία έγινε το school project του αγώνα με την ομάδα Αriston του 9ου Γυμνασίου Βόλου να προχωρά σε δεντροφύτευση στο δάσος των Κουκουναριών, των δενδρυλλίων που πρόσφερε η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Σκιάθου, με τον Δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα να δίνει το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις. Παράλληλα μαθητές των δημοτικών σχολείων της Σκιάθου, παρακολούθησαν τον αγώνα και είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στο ναυταθλητισμό και τις αξίες του και βίωσαν μοναδικές εμπειρίες. 

Το Εvent Management του αγώνα έχει η εταιρεία TRINITYEVENTS, με ιδιαίτερα επιτυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις. Διοργανωτές του Skiathos Palace Cup είναι ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Δήμου Σκιάθου αλλά και με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου, της Ελληνικής Iστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Golden Sponsors είναι οι Langlois Enterprises Ltd και Sgouros Training Boat. Silver Sponsors η Vechro SA, Paints and Varnishes Company και η Red Transport & Logistics. Βronze Sponsors είναι η Lalizas (Life-Saving Equipment Manufacturer) και η Coca-Cola ΤρίαΈψιλον.

Υποστηρικτές είναι οι Ριζάκος, Σκλαβενίτης, Μασούτης, Exantas Restaurant, Ginfish Cocktail & Bar, Εφημερίς, Συγκοινωνίες Σκιάθου, ΕΛΙΝΟΙΛ, ΕΚΟ, Fresh Line, Nautical Gifts, Travel Bizz, Trinity Travel.

error: Content is protected !!