ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Skiathos Palace Cup: Μοναδική ιστιοπλοϊκή εμπειρία στο πανέμορφο νησί των Σποράδων!

Το Skiathos Palace Cup θα διεξαχθεί στις μαγευτικές Κουκουναριές, το τριήμερο 5-7 Μαΐου 2023.
To Fay’s Control θα είναι εκεί.

Στο χάρτη των σπουδαίων ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων έχει μπει η πανέμορφη Σκιάθος με τη διεξαγωγή του Skiathos Palace Cup, που θα διεξαχθεί για 6η φορά στις μαγευτικές Κουκουναριές, το τριήμερο 5-7 Μαΐου 2023. Μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους θα βρεθούν στο νησί των Σποράδων για να πάρουν μέρος στο Skiathos Palace Cup, με το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος να υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον αγώνα που τελεί υπό την αιγίδα του.

Επίκεντρο του αγώνα είναι το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE – μέγας χορηγός του αγώνα – και το οποίο θα φιλοξενήσει τους αθλητές κι όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Κομψό και πολυτελές, με την πρόσφατη ανακαίνιση του είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη, προσφέρει την ιδανική κερκίδα για την παρακολούθηση του Skiathos Palace Cup.

Παρέχοντας εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών και με την υψηλή γαστρονομία να έχει σημαντικό ρόλο στη φιλοσοφία του συγκροτήματος, το SKIATHOS PALACE προσφέρει ειδικό πακέτο διαμονής για όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την Σκιάθο το τριήμερο του αγώνα και να βιώσουν την εμπειρία του νησιού σε συνδυασμό με μία κορυφαίου επιπέδου αθλητική διοργάνωση. 

Διοργανωτές είναι ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου, της Ελληνικής Iστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος». To Race Management έχει αναλάβει ο καταξιωμένος προπονητής με Ολυμπιακές επιτυχίες Θανάσης Πινιάρης. Το Εvent Management του αγώνα έχει η εταιρεία TRINITYEVENTS, με ιδιαίτερα επιτυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Fay’s Control.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο αγώνας υποστηρίζει την οργάνωση  commonseas.com που ξεκίνησε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου για τη μείωση του πλαστικού που ρυπαίνει τις θάλασσές μας.

error: Content is protected !!