ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Οι συνταγές της Γιαγιάς Κανέλλας”, ένα υπέροχο Παραμύθι…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κηφισιάς η παρουσίαση του Παραμυθιού “Οι συνταγές της Γιαγιάς Κανέλλας” που έγραψε η Καλλιόπη Γιαννάκου. Με την ευκαιρία της παρουσιάσεως του βιβλίου της συγγραφέα και συζύγου του δημοσιογράφου Kρικόρ Τσακιτζιάν, η ειδική ψυχολόγος EDM & MA Harvard University,  Δρ. Τζίνα Θανοπούλου έδωσε ομιλία με θέμα τον “Ρόλο του Bullying στη ζωή παιδιών”.

Τζίνα Θανοπούλου

Τζίνα Θανοπούλου

Η γνωστή Ψυχολόγος, ανέλυσε πως οι γονείς αλλά αλλά και το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά στην μάστιγα της εποχής, που δεν είναι άλλη από τον Εκφοβισμό.
Εξαιρετική ήταν και η συντονίστρια της εκδήλωσης κ. Νατάσα Ράγιου, αλλά και η καθηγήτρια Γαλλικής φιλολογίας στις Ουρσουλίνες κ. Βίκυ Λιμνιάτη. Την παράσταση κέρδισε και η γλυκύτατη ηθοποιός κ. Μαριαλένα Ροζάκη που απήγγειλε αποσπάσματα από το παραμύθι.
Τέλος, η κ. Πετρούλα Κωστίδου, που έχει αλλάξει εμφάνιση και στυλ, ήταν παρούσα στην εκδήλωση και μοίρασε σε όλους τους καλεσμένους τρουφάκια που είχε φτιάξει η συγγραφέας.

Τζίνα Θανοπούλου, Πόπη Γιαννάκου

Τζίνα Θανοπούλου, Πόπη Γιαννάκου

Vicky Limniati, Κατερίνα Αθανασίου, Λόλα Νταϊφά, Natasa Ragiou, Krikr Krikor Tsakitzian, Gina GIna Thanopoulou Πόπη Γιαννάκου

Βίκυ Λιμινιάτη, Κατερίνα Αθανασίου, Λόλα Νταϊφά, Νατάσα Ράγιου, Κρικόρ Τσακιτζιάν, Τζίνα Θανοπούλου, Πόπη Γιαννάκου

 

error: Content is protected !!