ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Συναυλία της Λιας Βίσση “Ανοιχτές Πληγές της Ευρώπης”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Λίας Βίσση «Ανοιχτές Πληγές της Ευρώπης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΙΜΚ για την Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άννα και Λια Βίσση

Άννα και Λια Βίσση

 

Άννα και Σοφούλα Βίσση

Άννα και Σοφούλα Βίσση

 

Ζανίνα Φιλιούρη, Νίκη, Άννα, Λια Βίσση, Γιάννης Σπανός, Σοφούλα Βίσση

Ζανίνα Φιλιούρη, Νίκη, Άννα, Λια Βίσση, Γιάννης Σπανός, Σοφούλα Βίσση

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους “White Breath”, σε σενάριο, σκηνοθεσία και μουσική του Τάσου Αλαμάνου και μοντάζ του Δημήτρη Ζόγκα, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Ματζιώτης, ο Ζαχαρίας Ρόχας και ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η συναυλία όπου η Λία Βίσση παρουσίασε 3 Lamenti Musicali για ορχήστρα εγχόρδων και 8 τραγούδια για φωνή και έγχορδα σε μουσική δική της και στίχους του Αριστείδη Γιαγιάννου, με τη συνοδεία της Ορχήστρας Πατρών, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Μίλτου Λογιάδη.

concert

Τα τραγούδια που ερμήνευσε στη συναυλία η Λία Βίσση, συμπεριλαμβάνονται στο νέο cd «9 Βήματα στον ορίζοντα», που κυκλοφορεί από την εταιρεία «Αυλός».

concert2concert3

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κυπριακή Πρεσβεία – Σπίτι της Κύπρου, τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας,με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελλάδας.

firtst

error: Content is protected !!