ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σύμπραξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών στη Ρουμανία

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και η ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών παρουσίασαν τη νέα υπερσύγχρονη κλινική Μedsana – Genesis Athens, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Η νέα κλινική αποτελεί σύμπραξη της Medsana, θυγατρικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στη Ρουμανία, και της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών. Με τη νέα αυτή κοινοπραξία, σηματοδοτείται μία νέα εποχή στην παροχή γυναικολογικών & IVF υπηρεσιών υγείας στη Ρουμανία, ενώ παράλληλα ενισχύεται περαιτέρω η παρουσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην τοπική αγορά, όπου λειτουργεί ήδη 3 Medsana Medical Centers στο Βουκουρέστι και στο Πλοέστι.
Η νέα κλινική Μedsana – Genesis Athens θα περιλαμβάνει δύο κλινικές που θα παρέχουν όλο το φάσμα ιατρικών υπηρεσιών σχετικά με γυναικολογικά θέματα και υπηρεσίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Πιο αναλυτικά, οι υπηρεσίες του Medsana Genesis περιλαμβάνουν λαπαροσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις, υστεροσκοπικές – χειρουργικές, διαγνωστικές εξετάσεις, υπηρεσίες βραχείας νοσηλείας, καθώς και υπηρεσίες εξωσωματικής γονιμοποίησης & υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μητρικής εταιρείας του Medsana Medical Center, και του Genesis έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αγορά της Ρουμανίας, ενσωματώνοντας την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουν και περιλαμβάνει σημαντικές ιατρικές καινοτομίες.

Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών)

Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Τα εγκαίνια της νέας κλινικής Μedsana – Genesis Athens πραγματοποιήθηκαν από το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 1998 με εξωσωματική γονιμοποίηση στον ιδιωτικό τομέα υγείας της Ρουμανίας από τη συνεργασία του Medsana με τον Δρ. Κωνσταντίνο Πάντο.

Κοπή κορδέλας

Κοπή κορδέλας

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της επιστημονικής κοινότητας της Ρουμανίας, οι οποίοι υπογράμμισαν τη σημασία της νέας αυτής επένδυσης αλλά και το γεγονός ότι το Medsana – Genesis Athens ανοίγει μία νέα σελίδα στις ιατρικές υπηρεσίες της χώρας.

Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος (Διευθυντής της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών)

Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος, Διευθυντής της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών

κ. Gabriela Firea (Δήμαρχος Βουκουρεστίου), κ. Γιώργος Πατούλης (Δήμαρχος Αμαρουσίου), Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών), Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος (Διευθυντής της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών), κ. Nicolae Banicioiu (Πρώην Υπουργός Υγείας Ρουμανίας)

κ. Gabriela Firea (Δήμαρχος Βουκουρεστίου), κ. Γιώργος Πατούλης (Δήμαρχος Αμαρουσίου), Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών), Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος (Διευθυντής της ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών), κ. Nicolae Banicioiu (Πρώην Υπουργός Υγείας Ρουμανίας)

«Η εγκαινίαση της κλινικής Medsana – Genesis Athens συμπίπτει με τη συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχούς παρουσίας και καταξίωσης του Medsana στην αγορά της Ρουμανίας. Παράλληλα, σηματοδοτεί την απαρχή της περαιτέρω επέκτασής μας στη χώρα μέσω δημιουργίας εξειδικευμένων κέντρων παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τη χώρα και τους ανθρώπους της », δήλωσε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίασης της νέας κλινικής.

error: Content is protected !!