ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σήμερα το Pre-Opening Party του Zuka Athens!

Γεμάτη η ατζέντα της πρώτης ημέρας της πρώτης πραγματικά φθινοπωρινής εβδομάδας, η οποία μάλιστα μας θέλει από το πρωί έως το βράδυ στην περιοχή του Συντάγματος, με την Nuxe να μας περιμένει για breakfast tea στη “Μ. Βρετανία”, την Randa Ghandour, τιμώντας το έργο του “ΜΑΝΑ”, να μας προσκαλεί σε δείπνο στη Γαλλική Πρεσβεία, ενώ σήμερα το βράδυ, είναι και το pre-openning party του πανασιατικού εστιατορίου Zuka Athens, που ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του σε εκλεκτούς καλεσμένους και δημοσιογράφους.

Follow me…

Σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου το πανασιατικό εστιατόριο Zuka Athens ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του σε εκλεκτούς καλεσμένους και δημοσιογράφους για ένα pre-opening party.

Στο χώρο του ιστορικού Kalua στο νούμερο 6 της Αμερικής, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Σεμπάστιαν και Παολίνα Διαμαντούλη μαζί με τον Πλάτων Παπαγιαννόπουλο δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής, με στόχο τους το Zuka να γίνει ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας.

Το Zuka με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, στηρίζει ένα νέο concept, με γεύσεις και αισθήσεις που θα σας καταπλήξουν. Ο chef Νίκος Χολέβας έχει δημιουργήσει και υπογράψει το πανασιατικό menu, ενώ ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης το ολοκληρώνει με τις γλυκές του δημιουργίες.

Τις όμορφες βραδιές θα πλαισιώσει με τις εμφανίσεις της η Χριστιάνα Μπούνια μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα όμορφο πάρτι.

error: Content is protected !!