ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Silver» βραβείο για την Communication Lab & τα Holmes Place Athens

Καλύτερη εποχιακή εκδήλωση της χρονιάς στην Ελλάδα αναδείχθηκε ο αγώνας των… Αϊ Βασίληδων από τα Event Awards.
Την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία Seasonal Event of the Year απέσπασε το Santa Run Athens όπως ανακοινώθηκε στην τελετή απονομής των Event Awards 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ble Azure και εξελίχθηκε σε μια πραγματική γιορτή των events με τους διοργανωτές των σπουδαιότερων εκδηλώσεων στη χώρα να δίνουν το «παρών».
Το Athens Santa Run διοργανώθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 2015 για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κέντρο της Αθήνας, προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων και θεατών και σηματοδότησε την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη, συνδυάζοντας την άθληση με την κοινωνική ευαισθησία και παρέχοντας διεθνή θετική προβολή για την πρωτεύουσα και τη χώρα. Η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν τέτοια που, εκτός από την επιβράβευσή της με Silver Βραβείο από τα Event Awards, θεωρείται ουσιαστικά θεσμός στο άτυπο calendary των ετήσιων εποχιακών εκδηλώσεων της Αθήνας.
Το Santa Run είναι ένας διεθνώς καθιερωμένος θεσμός που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε πλήθος πόλεων παγκοσμίως την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για ένα event ταυτόχρονα αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό. Οι συμμετέχοντες τρέχουν σε έναν αγώνα χωρίς χρονομέτρηση ντυμένοι με στολές Άγιου Βασίλη και αθλούνται διαμορφώνοντας με τη συμμετοχή τους την εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, το ποσό που συγκεντρώνεται από τις συνδρομές των συμμετεχόντων διατίθεται εξ ολοκλήρου για κοινωνικούς σκοπούς. Φέτος, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ενισχύθηκε τo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.
Το Santa Run Athens πραγματοποιήθηκε από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon.

Δρ. Μαρίνα – Λήδα Κουταρέλλη, Έλλη Φλέγκα

Δρ. Μαρίνα – Λήδα Κουταρέλλη, Έλλη Φλέγκα

«Η άθληση και η κοινωνική προσφορά βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας των Holmes Place. To Santa Run συνδυάζει αυτές τις δύο αξίες με ιδανικό τρόπο και γι’ αυτό αναλάβαμε την πρωτοβουλία να το φέρουμε στην Ελλάδα. Η σημερινή βράβευση δικαιώνει αυτήν την πρωτοβουλία και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε δράσεις συνεπείς με το όραμα και τις αρχές μας», δήλωσε η κα Έλλη Φλέγγα, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place Greece, κατά τη διάρκεια της βράβευσης.
Από την πλευρά της, η Δρ. Μαρίνα – Λήδα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon πρόσθεσε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς να θέτουμε την τεχνογνωσία και τις ιδέες μας στην υπηρεσία πρωτοβουλιών που ανοίγουν νέους δρόμους, καθιερώνουν νέους θεσμούς πολλαπλασιάζουν τα οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους. Πιστεύω ότι το επόμενο Santa Run θα είναι ακόμα μεγλύτερο και ακόμα πιο άρτιο».
Συνδιοργανωτής του Santa Run Athens είναι ο ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

error: Content is protected !!