ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Συλλογή γυαλιών ηλίου “Eugene” στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Μια εταιρεία που ιδρύθηκε από έναν νέο επιχειρηματία για νέους -ή που αισθάνονται νέοι- ανθρώπους. Συνδυάζοντας τα πλέον υψηλά standards ποιότητας με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, εισάγει ένα καινούριο στυλ για τη κάθε στιγμή της ημέρας, προσδίδοντας ένα καινούργιο βλέμμα για την ζωή.

5036

Σχεδιασμένα στην Ελλάδα με πηγή έμπνευσης και δημιουργίας το ξύλο, με πρώτες ύλες πολύ προσεκτικά επιλεγμένες από ειδικές καλλιέργειες που ανανεώνονται για να μη καταστρέφεται το φυσικό περιβάλλον. Στην συνέχεια, τόσο η κατασκευή των ξύλινων γυαλιών όσο και των ξύλινων οδοντοβουρτσών και ξύλινων παπιγιόν, εμπιστεύεται στα έμπειρα χέρια δεξιοτεχνών τεχνιτών. Γι’ αυτό σε πολύ σύντομο διάστημα τα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου “Eugène” κατέκτησαν την Ελληνική αγορά με μια εντυπωσιακή παρουσία σε περισσότερα από 170 καταστήματα σε 60 πόλεις της Ελλάδας, προσδιορίζοντας την έννοια του στυλ στην ανδρική και την γυναικεία μόδα.

5031

Ταυτόχρονα, με την ίδια ενθουσιώδη αποδοχή, έχουν έντονη εξαγωγική παρουσία στη Κύπρο, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στον Λίβανο, στη Σλοβακία, στο Μαϊάμι (Φλόριντα, Η.Π.Α.), στη Κένυα, στο Ντουμπάϊ καθώς και σε άλλες χώρες που προστίθενται διαρκώς.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή “Eugene” μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, αυτό το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.
Spread the news!

error: Content is protected !!