ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια στις αναγνώστριες μας που κέρδισαν τα δώρα της Bobbi Brown!

Καταρχήν, χρόνια μας πολλά! Αν πιστεύετε βέβαια στην σημερινή Ημέρα γιατί σε προσωπικό επίπεδο η αλήθεια είναι πως με μπερδεύουν τέτοιου είδους εορτασμοί και τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Anyway, κάθε ευχή ευπρόσδεκτη είναι, και ακόμη περισσότερο τα δώρα που την συνοδεύουν!
Επίσης, αλήθεια είναι πως ok! σε κάθε κλήρωση μας η ανταπόκριση σας είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, ο ενθουσιασμός σας όμως για τα συγκεκριμένα δώρα της Bobbi Brown, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!

Το απόλυτο κόκκινο lipstick, το “Heart” no 29 και φυσικά, η βραβευμένη Smokey Eye Mascara, τα best sellers της Bobbi Brown, που εξασφάλισε το Fay’s Control μόνο για εσάς!

dia4

To Creamy Matte Lip Color “Heart” της Bobbi Brown, το τέλειο κόκκινο που ταιριάζει τόσο στις μελαχρινές όσο στις ξανθές, και η Smokey Eye Marcara, το τέλειο εργαλείο για το απόλυτο smokey αποτέλεσμα…

Οι δύο τυχερές μας αναγνώστριες λοιπόν που κερδίζουν τα δώρα μας είναι:

α. Fillio Sk
β. Ελευθερία Χατζηπέρρου

Συγχαρητήρια Fillio και Ελευθερία, καλοφόρετα και να είστε πάντα τυχερές!!!!

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε mail στην κυρία Βαουτσή με τα στοιχεία σας στο ivaoutsi@gr.estee.com και η ίδια θα φροντίσει προσωπικά ώστε να σας σταλούν το συντομότερο δυνατό!

Πάντα τέτοια,

με όλη μου την αγάπη,

Φαίη xxx 🙂

error: Content is protected !!