ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια! Κερδίσατε τα δύο boho bracelets της ARCHtrend by Lena Kalidis!

Το ΄ξερα, το ‘ξερα, το ΄ξερα!!! Ήμουν τόσο σίγουρη πως θα σας αρέσουν, που από την πρώτη στιγμή που επέλεξα τα δύο αυτά boho bracelets της ARCHtrend by Lena Kalidis, ήξερα για τον ενθουσιασμό σας για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Λογικό, αφού και εγώ τον ίδιο ενθουσιασμό ένοιωσα όταν τα έπαιρνα μαζί μου στις Σπέτσες, για να ντύσουν με τα πολύχρωμα pom pom τους και τις περίτεχνες τρέσες τους το φετινό μου καλοκαίρι.

Δύο τυχερές αναγνώστριες του Fay's Control θα κερδίσουν από ένα boho bracelet της ARCHtrend by Lena Kalidis!

Οι δύο τυχερές μας αναγνώστριες που κληρώθηκαν και κερδίζουν από ένα boho bracelets της ARCHtrend by Lena Kalidis είναι οι (όπως αναγράφετε το όνομα σας):

1. Maro Michalarou
2. Άννα Μαυρίκη

Συγχαρητήρια αγαπημένες μου!!!!
Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε μήνυμα στην δημιουργό τους εδώ και να αφήσετε τα στοιχεία σας ώστε να σας αποστείλει το συντομότερο δυνατό τα υπέροχα δώρα σας!
Όλοι οι υπόλοιποι, μπορείτε πάντα να τα παραγγείλετε στο τηλέφωνο 6932229878

Τα boho bracelets της Λένας Καλίδη, όπως όλα τα κοσμήματα και οι δημιουργίες της, είναι μοναδικά κομμάτια αφού είναι handmade και ποτέ το ένα δεν μπορεί να είναι ακριβώς ίδιο με το άλλο. Ως εκ τούτου, τόσο το σχέδιο όσο και το χρώμα των boho bracelets σας, θα είναι διαφορετικά, αλλά πάντα υπέροχα!

Καλή συνέχεια καλοκαιριού, stay tuned! xxx

error: Content is protected !!