ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια! Εσείς είστε οι 5 νικήτριες της Θεραπείας FBM Anagenessis!

Καλημέρα! 🙂
Νέα χρονιά λοιπόν, νέοι στόχοι, νέα όνειρα. Τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε το 2017 ανανεωμένες, να “αναγεννηθούμε” όπως μας υπόσχεται η συγκλονιστική Θεραπεία της FBM Anagenessis, την οποία δοκίμασα πρώτα εγώ και κατενθουσιασμένη ζήτησα για πέντε τυχερούς αναγνώστες του Fay’s Control!
Να πάτε στην Καμπίνα Ομορφιάς που κρύβει στην αγκαλιά του το Aqua Life και να αφεθείτε στις θαυματουργές ιδιότητες των προϊόντων της FBM Anagenessis, τα οποία σε συνδυασμό με την Θεραπεία, αντικαθιστούν τα ενέσιμα σκευάσματα και τις επεμβατικές μεθόδους  ενώ ταυτόχρονα καταφέρνουν να μεταμορφώσουν το δέρμα με το μέγιστο αποτέλεσμα!

qw11

Οι νικήτριες που ανέδειξε η κλήρωση μας σήμερα είναι:

1. Kondylia Koufou
2. Giota Pavlopoulou
3. Katerina Vrocharidi
4. Sofia Rapti
5. Βαρβάρα Αλεβίζου

Συγχαρητήρια κορίτσια!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε email στο minagiotaki@gmail.com τα στοιχεία σας μαζί με μία φωτοτυπία της ταυτότητας σας, και η κυρία Μίνα Γιωτάκη, θα φροντίσει προσωπικά ώστε να κλείσετε το συντομότερο δυνατόν το δικό σας ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει!

Όσες δεν σταθήκατε τυχερές αυτή την φορά, μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού καλώντας στα  2108664491 6949911171 και ενημερώνοντας πως είστε αναγνώστρια του Fay’s Control να κερδίσετε επιπλέον έκπτωση 20%!

Happy New Year, Happy New You! xxx

error: Content is protected !!