ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Shopping στη mat. fashion στο attica City Link!

Όσοι ακολουθείτε τα insta stories μου, όχι μόνο ήρθατε μαζί μου στο νέο κατάστημα της mat. Fashion στον 4ο όροφο του attica στο City Link, αλλά -από ότι έμαθα- προλάβατε και αγοράσατε όλα όσα επέλεξα και εγώ για τις Πασχαλινές αγορές μου.


Σήμερα, το αγαπημένο Ελληνικό brand έστειλε Δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει “Η αγαπημένη κοσμικογράφος, η οποία ξεχωρίζει για την κομψότητα και την αισθητική της, περιηγήθηκε σε όλο τον χώρο, όπου της δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσει το νέο πρωτοποριακό premium store concept των καταστημάτων της mat. και να ανακαλύψει πρώτη την συλλογή της εταιρείας για το Καλοκαίρι του 2021…”

Shopping στη mat. fashion στο attica City Link!

Προσωπικά, προτείνω στις φίλες του Fay’s Control τα αέρινα καφτάνια με τα περίτεχνα κεντήματα, τα εμπριμέ μοτίβα με τις ethnic-chic αναφορές, τις αποχρώσεις που φέρνουν πιο κοντά το Καλοκαίρι και τις ανάλαφρες υφές, που ξεχώρισα και επέλεξα από τη νέα Resort Collection της mat. fashion.
Από τη συλλογή δε λείπουν φυσικά τα εντυπωσιακά αξεσουάρ σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών, τα οποία πλαισιώνουν άψογα τα ξεχωριστά mat. σύνολα και εξελίσσουν την έννοια του total look.


“Η Φαίη Μπέη έγινε μία από τις πρώτες mat. fashionistas που βίωσαν τη νέα οmni-channel εμπειρία shopping που προσφέρει η mat. fashion στο κοινό της, μέσα από την πλοήγηση στον ψηφιακό κόσμο της real size μόδας της mat. με τη χρήση ψηφιακών οθονών αφής…” ολοκληρώνει το Δελτίο Τύπου, με το οποίο όντως ενθουσιάστηκα και σου προτείνω να γνωρίσεις κι εσύ τη νέα Resort Collection και απόλαυσε το shopping σε ένα από τα 21 καταστήματα του δικτύου της mat. fashion σε όλη την Ελλάδα και στο shop.matfashion.com.

error: Content is protected !!