ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Shiseido Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate is coming soon!

Η SHISEIDO αποκαλύπτει το νέο  Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate, που ενσωματώνει την τεχνολογία ImuGenerationRED Technology™.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εκτεταμένης έρευνας σε 2 τομείς εξειδίκευσης – μικροκυκλοφορία (Life-bloodTM) και ανοσία του δέρματος – η SHISEIDO παρουσιάζει μια νέα στοχευμένη σύνθεση για νεανικά μάτια, που αποκαλύπτουν την εσωτερική σας δύναμη. Ενεργοποιώντας την εσωτερική άμυνα της επιδερμίδας για να ενισχύσει την περιοχή των ματιών ενάντια στις φθορές, στα πρώτα σημάδια γήρανσης και ταυτόχρονα στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, το Shiseido Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate χαρίζει μια λαμπερή, νεανική εμφάνιση.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ, ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΑΤΙΑ

Η περιοχή των ματιών αποτελεί την σημαντικότερη ανησυχία των γυναικών σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας, καθώς είναι το πρώτο σημείο του προσώπου που χάνει την υγρασία του και εμφανίζει σημάδια γήρανσης και κόπωσης. Τα μάτια καθορίζουν το 90% της έκφρασής μας και παίζουν σημαντικό ρόλο στην γενικότερη εμφάνισή μας. Καθώς η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι 3 φορές λεπτότερη σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, είναι περισσότερο ευάλωτη στις φθορές που προκαλούνται από την καθημερινή ζωή: άγχος, ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία, φυσικό μπλε φως, έλλειψη ύπνου, ακόμα και η τριβή κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Η προηγμένη έρευνα της SHISEIDO για την ανοσία του δέρματος, ήταν η αφορμή για την δημιουργία μιας σύνθεσης που ενεργοποιεί την εσωτερική άμυνα της επιδερμίδας, με σκοπό να προστατεύσει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από τις καθημερινές φθορές και τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Το ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate, εμπλουτίζεται από δύο ισχυρά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα που δρουν σε διαφορετικούς τύπους κυττάρων και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ, ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΑΤΙΑ

Η προηγμένη έρευνα Lifeblood Research™ της Shiseido, απέδειξε ότι η κυκλοφορία του αίματος έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ομορφιά της επιδερμίδας, ειδικά στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Τα αιμοφόρα αγγεία συγκεντρώνονται στο περίγραμμα των ματιών και καθώς το δέρμα σε αυτή την περιοχή είναι ιδιαίτερα λεπτό, το χρώμα τους μπορεί εύκολα να γίνει ορατό.

Όταν η ροή του αίματος στην περιοχή των ματιών επιβραδύνεται ή παραμένει στάσιμη, εμφανίζονται μαύροι κύκλοι στην επιφάνεια. Η υγιής ροή του αίματος είναι επομένως πολύ σημαντική για μια πιο φωτεινή περιοχή των ματιών.
Επιπλέον, η ζωτική ροή είναι επίσης απαραίτητη για την παροχή βασικών θρεπτικών συστατικών και αμυντικών κυττάρων στην επιδερμίδα.

Η SHISEIDO ανακάλυψε ότι το εκχύλισμα Heart Leaf, ένα αρχαίο βότανο της Ανατολής, προάγει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην ενδυνάμωση των αιμοφόρων αγγείων*.

Τώρα, για πρώτη φορά, το ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate εμπλουτίζεται με το εκχύλισμα Heart Leaf, που προέρχεται από φύλλα καρδιάς που καλλιεργούνται στην Ιαπωνία, για να ενισχύσει την εσωτερική ζωτική ροή της περιοχής των ματιών και να μειώσει ορατά τους μαύρους κύκλους.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ

Οι μακριές, υγιείς βλεφαρίδες συμβάλλουν στην δημιουργία ενός ζωηρού και έντονου βλέμματος, ταλαιπωρούνται όμως εύκολα. Για παράδειγμα, η εκτεταμένη χρήση των eye lash curlers μπορεί να βλάψει τις ίνες των βλεφαρίδων. Η SHISEIDO έχει συνδυάσει εκχύλισμα φρούτων Jujuba, με ένα παράγωγο αμινοξέων που βοηθά την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και βελτιώνει την κατάσταση και την εμφάνισή τους. Εφαρμόζοντας απλά το ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate στο κινητό βλέφαρο (δεν χρειάζεται να το εφαρμόσετε απευθείας στον άξονα των βλεφαρίδων), βελτιώνεται η κατάσταση των βλεφαρίδων με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο υγιείς με την πάροδο του χρόνου.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΤΙΩΝ

ImuMoisture Complex
Ισχυρό σύμπλεγμα που συνδυάζει γλυκερίνη και εκχύλισμα μαντζουράνας και βοηθά στην ενίσχυση και διατήρηση των επιπέδων υγρασίας μέσα στο δέρμα, υποστηρίζοντας την φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Το εκχύλισμα μαντζουράνας βοηθά επίσης στην πρόληψη της οξείδωσης*, η οποία μπορεί να προκαλέσει φθορές στα κύτταρα Langerhans.

ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ

Η πρωτοποριακή έρευνα της SHISEIDO σχετικά με την αρωματο-ψυχολογία, έχει εντοπίσει συστατικά αρωμάτων που όχι μόνο έχουν θετικό αντίκτυπο στη διάθεση, αλλά έχουν αποδειχθεί ευεργετικά για το ίδιο το δέρμα. Το ΝΕΟ ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate έχει ένα διακριτικό, πράσινο λουλουδάτο άρωμα που χαρίζει χαλαρωτικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Το άρωμα ενσωματώνει την καινοτόμο ένωση ImuCalm CompoundTM της SHISEIDO – μια σύνθεση με στοιχεία Λωτού και Τριαντάφυλλου, συστατικά που μειώνουν την ορμόνη του στρες κορτιζόλη και ενθαρρύνουν την χαλάρωση της διάθεσης. Εκτός από αυτό το ηρεμιστικό αποτέλεσμα, το Lotus Element έχει επίσης αποδειχθεί αποτελεσματικό στην αποκατάσταση της λειτουργίας φραγμού του δέρματος, για ισχυρότερο και ανθεκτικότερο δέρμα.

Διαθέσιμο στα καταστήματα από την επόμενη εβδομάδα!

error: Content is protected !!