ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Selection/Επιλογή1986-2017»: Στα εγκαίνια της έκθεσης του Γιώργου Κουβάκι

Με εξαιρετική επιτυχία εγκαινιάσθηκε η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Κουβάκι «SELECTION/ΕΠΙΛΟΓΗ 1986-2017» στην Evripides Art Gallery, η οποία θα διαρκέσει έως τις 4 Νοεμβρίου 2017. Τη λαμπερή βραδιά των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους, σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, γνωστοί εικαστικοί και ηθοποιοί, καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, αγαπημένοι φίλοι του καλλιτέχνη, καθώς και πολλοί φιλότεχνοι, που παρακολουθούν πιστά την πολυετή επιτυχημένη εικαστική διαδρομή του.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκφραστική δεινότητα του Γιώργου Κουβάκι, που κινείται με δεξιοτεχνία ανάμεσα στην παράδοση και στις σύγχρονες αναζητήσεις, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.
Τα περισσότερα έργα της έκθεσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά, προσφέροντας την δυνατότητα στον θεατή να παρακολουθήσει την εξέλιξη της δουλειάς, τις επιρροές, τους συνεχείς πειραματισμούς στα υλικά, την τόλμη στις επικαλύψεις, την υποκειμενική αισθητική προσέγγιση και τους διαδοχικούς αυτοσχεδιασμούς του εικαστικού με την ιδιότυπη πλαστικότητα.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Κουβάκις

Ελευθερία και Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον Γιώργο Κουβάκι και την Βάσω Κουβάκη

Στέλλα Καραΐνδρου, Αγάπη Πολίτη, Μαρίνα Γιαβρόγλου

Δημήτρης Ρίζος, Κατερίνα Τερζοπούλου, Γιώργος Κουβάκις

Στέλλα Καραΐνδρου, Φλωρίτα Σιγάλα

Γιώργος Κουβάκις, Μαρίνα Γιαβρόγλου, Κώστας Ευριπίδης

Στέλλα Καραΐνδρου, Λίνα Κυρατσού, Θανάσης Κυρατσούς, Μαρίνα Γιαβρόγλου

Ντίνος Γιαβρόγλου, Γιώργος Κουβάκις

Ευγενία Κουβάκη, Λίνα Κυρατσού, Θανάσης Κυρατσούς

Στην φωτο του εξωφύλλου: Μαρίνα Σφακιανάκη, Γιώργος Κουβάκις, Τζένη Μήτση

error: Content is protected !!