ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Seastories: Η πιο καλοκαιρινή συλλογή Κοσμημάτων της Αγάπης Σμπώκου στο The Pop Up Project “Resort”!

Καλοκαίρι και Pop Up Project πάνε μαζί, πόσω μάλλον το συγκεκριμένο, με το μοναδικό concept “Resort”! Έτσι, αυτή την φορά η AS Jewellery – Agapi Smpokou σχεδιάζει την πιο καλοκαιρινή Συλλογή Κοσμημάτων της, την συλλογή Seastories. Η φιλοσοφία των κοσμημάτων της αποτελεί έναν αφαιρετικό τρόπο σχεδίασης.

Ο θαυμασμός της σχεδιάστριας για την αρτιότητά της Φύσης, δημιουργεί εικόνες στο μυαλό της που μετατρέπονται σε κοσμήματα όπως αυτήν την Καλοκαιρινή Συλλογή!
Κοσμήματα εμπνευσμένα από την ίδια την Θάλασσα όπως τον Αχινό  και τον Αστερία φέρνουν το καλοκαίρι πιο κοντά σας. Είναι υψηλής ποιότητας από ασήμι 925 και δεν προκαλούν αλλεργίες.


Εσείς επιλέγετε τον σχήμα δηλαδή το στοιχείο της φύσης που λατρεύετε πιο πολύ και ύστερα διαλέγετε ανάμεσα σε αποχρώσεις που ταιριάζουν με το δέρμα σας, σκούρο ή ανοιχτό κάνοντας το απόλυτο mix and match για τις καλοκαιρινές σας βόλτες ή εξόδους.

Ο απώτερος στόχος της με την ΑS Jewellery – Agapi Smpokou είναι να συνδυάσει την κομψότητα με τις απλές γραμμές χαρίζοντας μια προσιτή πολυτέλεια.
Όποιο και αν είναι το αξεσουάρ που θα θέλατε να φορέσετε φέτος όπως ένα κολιέ που θα κεντρίσει τις εντυπώσεις ή ένα casual κολιέ εδώ θα βρείτε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Resort”, την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20.00′ στην The Blender Gallery, Ζησιμοπούλου 4, στην Γλυφάδα! Σας περιμένουμε στο πρώτο κονσεπτικό Pop Up Project, με τις καλύτερες Beach Wear συλλογές των αγαπημένων μας σχεδιαστών, για να υποδεχθούμε τον Ιούνιο με όλα όσα ονειρευόμαστε για την βαλίτσα των διακοπών!

error: Content is protected !!