Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων εισακτέων, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παιδιών που προστατεύει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

16/12/2019 • LIFESTYLE

«Οι Φίλοι του Παιδιού» επέλεξαν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού να τιμήσουν αυτά τα παιδιά και στο πρόσωπο αυτών των παιδιών όλα αυτά που στηρίζει το Σωματείο και κάνουν τον δικό τους αγώνα. Η εκδήλωση «φιλοξενήθηκε» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων.

Ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κύριος Νικόλαος Μακρόπουλος και η Πρόερος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Η Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Γιάννα Παναγιωτίδου, τόνισε, μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο υπερήφανοι και χαρούμενοι είμαστε γι’ αυτή σας την επιτυχία. Mας αποδείξατε για μια ακόμη φορά ότι με επιμονή και υπομονή μπορεί ο καθένας μας να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα μέσα από τις υπαρκτές καθημερινές δυσκολίες. Πετύχατε το στόχο σας λοιπόν θέτοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον». Η κυρία Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Υπεύθυνη Φιλανθρωπικού Τομέα, κλείνοντας τις ομιλίες σημείωσε: «υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά που ζητούν την προστασία μας, ανακούφιση και φροντίδα, ευελπιστώντας πως με αυτό τον τρόπο θα τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο».

Τα παιδιά που βραβεύτηκαν μίλησαν με πολύ συγκινητικά λόγια για τον τρόπο που συνέβαλε το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» στην επιτυχία τους και για την ανακούφιση που αισθάνθηκαν σε δύσκολες στιγμές: “Το μέλλον μας το χτίζουμε πέτρα πέτρα. «Οι Φίλοι του Παιδιού» έβαλαν ένα πολύ σημαντικό λιθαράκι σε αυτήν την πορεία μας».

Η βραβευθείσα φοιτήτρια Ελεάννα Μεϊμάρογλου και ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κύριος Νικόλαος Μακρόπουλος

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν έπαινοι και χρηματικά δώρα σε όλους τους επιτυχόντες. Την βράβευση πραγματοποίησαν, εκτός από την Πρόεδρο, κυρία Γιάννα Παναγιωτίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κύριος Νίκος Μακρόπουλος, η Επίτιμη Πρόεδρος του Σωματείου, κυρία Αλίκη Βάγια, η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η Υπεύθυνη του Ιδρύματος Αντώνίου & Ιωάννη Αγγελικούση, κυρία Ιωάννα Γιαννοπούλου, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ ΚΑΡΤΕΡΙΑ, κύριος Γεώργιος Στασινόπουλος, και οι Αντιπρόεδροι του Σωματείου, κυρία Λία Στεφανίδου και κυρία Νινέττα Βελλή.

κυρία Μαρία Βούλγαρη, κυρία Δέσποινα Φουστάνου μέλος του ΔΣ του Σωματείου , ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κύριος Νίκος Μακρόπουλος και η κυρία Μαίρη Κατσικάκη, μέλος του ΔΣ του Σωματείου.

Η Επίτιμη Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Οι Φίλοι του Παιδιού”, κυρία Αλίκη Βάγια και η Πρόεδρος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κύριος η κυρία Δέσποινα Φουστάνου μέλος του ΔΣ του Σωματείου “Οι Φίλοι του Παιδιού”

Η Επίτιμη Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Οι Φίλοι του Παιδιού”, κυρία Αλίκη Βάγια και η βραβευθείσα φοιτήτρια Γεωργία Καραμπούλη

Ο βραβευθείς φοιτητής Παναγιώτης Κατσόγιαννης και η Πρόεδρος της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Η βραβευθείσα φοιτήτρια Στελίνα Σακαλή και η υπεύθυνη του Ιδρύματος Αντωνίου και Ιωάννη Αγγελικούση, κυρία Ιωάννα Γιαννοπούλου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons