Σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, στην καλύτερη βραδιά του, στο opening του Zuma!

02/06/2021 • LIFESTYLE

“Όταν δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι πουθενά αλλού. Όταν ξέρεις πως είσαι σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, στην καλύτερη βραδιά του! Στο Cavo tagoo στη Μύκονο για το opening night του  Zuma” ήταν το caption κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασα στο Instagram και αντιπροσώπευε τελείως ό,τι νοιώθαμε όσοι παρευρεθήκαμε την πρώτη μέρα του φετινού καλοκαιριού του Cavo Τagoo και στο επίσημο opening του Zuma. Σε ένα από τα πιο instagramable ξενοδοχεία του κόσμου με τους 1,6 Μ followers στην λουσμένη από το πιο συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα αγκαλιά του, που για δεύτερη συνεχή σεζόν απολαμβάνει να βρίσκεται το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Zuma.

Με τον Χάρη Ντάβλα -aka In Icons We Trust- την ώρα που δύει ο ήλιος στην πιο πολυ-φωτογραφημένη πισίνα του Instagram

Follow me…

Φέρνοντας τη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα του για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι στη Μύκονο και την Ελλάδα, το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο ZUMA προσγειώνεται στο πολυτελές ξενοδοχείο CAVO TAGOO.

Σούλα Λιάκου, Μαρίνα Βερνίκου

Οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και φόντο το εντυπωσιακό Aquarium Bar των βραβευμένων κοκτέιλ.

Σουζάνα Πασειννίδου

Ντέλλα Ρούνικ, Πάρης Λιάκος

Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ιαπωνικά izakayas, το ZUMA Restaurant, αποτελεί δημιούργημα του Rainer Becker, και προσφέρει καθημερινά στους επισκέπτες του φαγητό και ποτό, συνδυάζοντας μοναδικά όλα τα στυλ της ιαπωνικής κουζίνας κάτω από την ίδια στέγη. Main kitchen, robata grill και sushi counter ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τα διεθνώς φημισμένα πιάτα που υπογράφει το ZUMA.

Έλια Κεντρωτά, Μιχάλης Ξηροτάγαρος

Χάρης Ντάβλας, Μίλτος Καμπουρίδης

Ο project & operation manager των Zuma Restaurants, Angel Alleyne και ο Γιώργος Ντάβλας

Έμη Λιβανίου

Έρη Θεοδοσοπούλου, Κατερίνα Μονογυιού

Μαρίνα Βερνίκου, Terry Tsiolis

Τίνα Μεσσαροπούλου, Εύα Παρίση

Μάγδα Τσέγκου

Το μενού της βραδιάς περιελάμβανε seabass sashimi με yuzu, τρούφα και αυγά σολωμού, ολόκληρο ψημένο αστακό με σκόρδο, shiso και βούτυρο ponzu, πικάντικο φιλέτο μόσχου με σουσάμι, τσίλι, σκόρδο και γλυκιά σόγια, και γαρίδες mazara με red chilli sour dashi και κρεμμύδια.

Την εμπειρία απογείωσαν οι επιλογές του chef, ειδικά σχεδιασμένες για το ZUMA Mykonos, που φιλοξενούνται σε εντυπωσιακές πιατέλες από nigiri, sashimi και maki rolls σερβιρισμένα με φρέσκο wasabi, και άλλες από μοσχάρι wagyu tomahawk robata, ολόκληρο καβουρδισμένο αστακό, γαρίδες tiger jumbo σερβιρισμένες με μία επιλογή από sauce, φρέσκο wasabi και μαύρη τρούφα.

Μαρίνα Βερνίκου, Φαίη Μπέη, Έλια Κεντρωτά

Το γεγονός όμως που έκανε την μεγάλη διαφορά από οποιοδήποτε προηγούμενο βράδυ που έχω δειπνήσει στο Zuma ήταν η έλλειψη της μουσικής, λόγω των προσωρινών απαγορευτικών μέτρων. Ένα γεγονός που πριν φτάσω στην Μύκονο με παραξένευε έως και με τρόμαζε λίγο -να επισκεφθώ το κοσμοπολίτικο νησί το οποίο θα είναι βυθισμένο στην σιωπή του- έως ότου να φτάσω στο αγαπημένο εστιατόριο, για να συνειδητοποιήσω πως η έλλειψη της τελικά τόνιζε την ομορφιά του μέρους, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο επιβλητικό σκηνικό.
Παρόλα αυτά, αμέσως μόλις επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα μας, οι βραδιές στο Cavo Tagoo θα ντύνονται και πάλι με τις συγκλονιστικές μουσικές των διάσημων και διεθνείς DJs του ZUMA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons