Σε αρχοντικό της Κηφισιάς η παρουσίαση του νέου αρώματος Libre του Yves Saint Laurent!

25/09/2019 • LIFESTYLE

“Ελευθερία. Γνωρίζω πως πραγματοποιώ πρόοδο στη μόδα και πως επιτρέπω στις γυναίκες να έχουν πρόσβαση σε έναν κόσμο ελευθερίας που μέχρι τώρα τους ήταν απαγορευμένος.” – Yves Saint Laurent.

About last night…

Για τις σύγχρονες γυναίκες η ελευθερία είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Ο οίκος YSL Beauty αφιερώνει το νέο γυναικείο άρωμα LIBRE σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, της οποίας η ελευθερία αποτελεί στάση ζωής και είναι ένας τρόπος να μένει πιστή στον εαυτό της, χωρίς συμβιβασμούς και αντιφάσεις. Έτσι, ο οίκος YSL Beauty γιόρτασε χθες την άφιξη του νέου γυναικείου αρώματος LIBRE σε ένα εμβληματικό νεοκλασικό κτίριο, στην Κηφισιά, σε μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στην ελευθερία και σε όλες τις γυναίκες που μπορούν να είναι δυναμικές και, ταυτόχρονα, εξαιρετικά θηλυκές.

Υβόννη Ντόστα

Με πρέσβειρα το ίνδαλμα της pop μουσικής και της μόδας, Dua Lipa, τη σύγχρονη, απελευθερωμένη, ασυμβίβαστη γυναίκα YSL που ακολουθεί τους δικούς της κανόνες, το νέο άρωμα εγκαινιάζει μία νέα εποχή, εκείνη της ελευθερίας.

Αργυράκη Ναταλία, Καρατζέτζος Πασχάλης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας YSL Beauty)

Στους διαφορετικούς χώρους του αρχοντικού, οι οποίοι θύμιζαν Παριζιάνικη gallery, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές του νέου αρώματος LIBRE. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη βραδιά διαδραμάτισε η εσωτερική διακόσμηση και το ειδικά διαμορφωμένο gift shop, στο οποίο οι καλεσμένοι μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε cult αντικείμενα όπως βινύλια, posters, coffee-table books και άλλα αξεσουάρ του οίκου YSL Beauty.

Τζόση Βιτζήλαίου ( PR Manager ΑΜΒΥΞ ), Μίκα Χούντα ( Events Manager ΑΜΒΥΞ ), Καρατζέτζος Πασχάλης ( Υπεύθυνος Επικοινωνίας YSL Beauty )

Η Moët & Chandon γιόρτασε την έλευση του νέου αρώματος, προσφέροντας στους καλεσμένους personalized cocktails με λεβάντα και άνθη πορτοκαλιάς, εμπνευσμένα από τα βασικά συστατικά του αρώματος, καθώς και την εμβληματική Moët Imperial, δημιουργώντας ένα ακόμα μοναδικό #moetmoment. Τη βραδιά μουσικά έντυσε και απογείωσε ο γνωστός DJ Harry Varzabetian.

Follow me…

#IAMLIBRE

Ελπίδα Φιλιππίδου (Βrand Manager Moet Hennesy), Λάμπρος Βανδώρος (Marketing Manager YSL Beauty)

Έλζα Πατσαδέλη

Σάρα Εσκενάζυ

Μυρτώ Κάζη

Μαίρη Καλύμνου, Δημήτρης Τσακούμης

Βιβή Αγγελάκη, Μίνα Μπιράκου, Στέλιος Καφαντάρης

Χριστίνα Κοντοβά

Ιόλη Δημοπούλου

Γωγώ Φαρμάκη

Κάτια Δέδε

Cheers to Yves Saint Laurent! 💋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons