ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Scotch & Soda State of Mind!

Cheers to better days with Scotch & Soda! Που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αναφέρομαι στο cocktail, αλλά σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου brands ever, το Scotch & Soda!
Σε κάθε ταξίδι μου επισκέπτομαι τις boutique του, ενώ κάθε φορά που ανακαλύπτω ένα shop-in-shop που έχει δημιουργίες του Ολλανδικού brand, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπω μέσα να ψωνίσω. Αντιλαμβάνεσαι την χαρά μου όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα Scotch & Soda, στον πρώτο όροφο του Golden Hall!

Scotch & Soda ήρθε για να ανατρέψει το κατεστημένο. Τολμά να συνδυάσει το απρόσμενα αταίριαστο και διαφορετικό, χαρακτηριστικά εφάμιλλα της αυθεντικής Ολλανδικής αισθητικής, δίνοντας  έμφαση στα έντονα χρώματα, τα διαφορετικά prints και υφάσματα.
Λατρεύω τα prints του Scotch & Soda και ακόμα πιο πολύ τους υπέροχους -για κάποιους ανατρεπτικούς- συνδυασμούς του. Λατρεύω την island chic αισθητική του, που την υιοθετώ με ενθουσιασμό στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μου.


Follow me στο πρώτο κατάστημα Scotch & Soda στο Golden Hall!

Μπαίνω στον υπέροχο κόσμο του Scotch & Soda και με παρασύρουν τα υπέροχα vibes, η weekenders chic φιλοσοφία και η δροσερή ματιά των όλο χρώμα συλλογών του. Τις βλέπω και θέλω κάθε ένα από τα κομμάτια της για τις φετινές μου διακοπές!

Aloha state of mind!

Be the aloha you wish to see in the world!

Και μιας και οι περισσότεροι φεύγουμε αύριο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μία επίσκεψη στο εντυπωσιακό κατάστημα του Scotch & Soda του Golden Hall, αποτελεί και μία από τις καλύτερες ιδέες που μπορώ να προτείνω!

All the good vibes! xxx ???

error: Content is protected !!