ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Σχολική Παιδική Χαρά στην Μάνδρα Αττικής πλέον είναι πλημμυρισμένη από Χαρούμενες Παιδικές Φωνούλες!

Σε μια χαρούμενη και συγκινητική ατμόσφαιρα, η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Άντρη Άναστασιάδη, εγκαινίασε την Παιδική Χαρά του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Μάνδρας Αττικής, η οποία είχε καταστραφεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου.

Η Παιδική Χαρά στην Μάνδρα Αττικής

Η Παιδική Χαρά ανακαινίστηκε εκ βάθρων χάρη στην πρωτοβουλία της κυρίας Αναστασιάδη που διοργάνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λευκωσία φιλανθρωπική συναυλία με το έργο του Μάριου Τόκα «Θεογεννήτωρ Μαρία», τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την υλοποίηση αυτού του έργου. Μαζί με την κυρία Αναστασιάδη στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού από τον Πατέρα Δημήτριο Μπίλλη και τον εκπρόσωπο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνου, η Δήμαρχος Μάνδρας κυρία Ιωάννα Κριεκούκη συγκινημένη εξέφρασε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στην κυρία Αναστασιάδη και στην κυρία Βαρδινογιάννη για την τόσο άμεση και αποτελεσματική στήριξή τους στους κατοίκους της Μάνδρας.

Οι κυρίες Ιωάννα Κριεκούκη, Άντρη Αναστασιάδη και Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Τα εγκαίνια της Παιδικής Χαράς πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα κυρίου Κυριάκου Κενεβέζου, βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολλών παιδιών, γονιών και δασκάλων, ενώ μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων η κυρία Αναστασιάδη και η κυρία Βαρδινογιάννη μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με παιδιά του Σχολείου

Οι κυρίες Άντρη Αναστασιάδη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Ιωάννα Κριεκούκη αγκάλιασαν τα παιδιά με όλη τους την αγάπη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!