Σαββατοκύριακα στο Winter Garden της Μεγάλης Βρεταννίας!

17/10/2018 • GO

Έκλεισα τραπέζι για να πάω με τον Νικόλα και την Ελμίνα από το πρώτο Σαββατοκύρικο της λειτουργίας του, το προηγούμενο, αλλά το ταξίδι μου στην Μάλτα, δεν μου επέτρεψε να είμαι από τους πρώτους που θα ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία. Έκανα μία δεύτερη προσπάθεια για αυτή την Κυριακή, όπου και πάλι, το ταξίδι μου στις Σπέτσες, θα σταθεί εμπόδιο ώστε να προλάβω να είμαι πίσω εγκαίρως, όμως το επόμενο Σαββατοκύριακο θα παραμείνω εδώ, και δεν θα χάσω -με τίποτα- την μαγική αυτή απόλαυση, του να πάρω το brunch μου, μαζί με το (μεγάλο) αγόρι μου και το (μικρό) κορίτσι μου, στο Winter Garden του αγαπημένου μου ξενοδοχείου!

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία λοιπόν, δημιουργεί μια αυθεντική εμπειρία brunch και μας προσκαλεί να τη ζήσουμε στο συγκλονιστικό Winter Garden City Lounge.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα του, επιμελούνται ένα μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και – υπό τους ήχους απαλής μουσικής – δημιουργούν την πιο ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες: την εμπειρία “Weekends at Winter Garden”.

Οι γνώριμες γεύσεις των χειροποίητων ζεστών γαλλικών κρουασάν συναντούν τη σπιτική μαρμελάδα και την κρέμα βανίλια, που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι ζαχαροπλάστες του ιστορικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, και δημιουργούν την τέλεια αρμονία αμέσως μολις συνδυαστούν με το εγχώριο φρέσκο βούτυρο και το μέλι καστανιάς. Τις καλύτερες εντυπώσεις θα δημιουργήσει και το χειροποίητο τσουρέκι με μαστίχα, ένα δημιούργημα προσωπικά επιμελημένο από τον Pastry Chef, Ευγένιο Βαρδακαστάνη, για να συνοδεύσει άρτια τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των εκλεκτών επισκεπτών του Winter Garden.

Την παλέτα των αλμυρών εδεσμάτων του μενού του “Weekends at Winter Garden”, πλαισιώνουν γεύσεις όπως βιολογικά αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι, βιολογικά αυγά ‘benedict’ με αστακό και sauce ‘hollandaise’ αρωματισμένη με εσπεριδοειδή καθώς και το αβοκάντο με βασιλικό καβούρι, δίκκοκο σιτάρι και σέλερι, όλα συνοδευόμενα απο ένα ποτήρι σαμπάνια.

Αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι

Βιολογικά αυγά ‘benedict’ με αστακό και sauce ‘hollandaise’ αρωματισμένη με εσπεριδοειδή

Για τον πιο γλυκό επίλογο, η πλούσια ποικιλία επιδορπίων θα σφραγίσουν τέλεια την εμπειρία “Weekends at Winter Garden”.

Ανυπομονώ… xxx ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons